What would you like to do?
The amount of time spent driving which depends on the speed of the car is 5 hours?
If you need to drive from Dallas Texas to Salt Lake City Utah about 1500 miles and the speed limit is 60 miles per hour most of the way what is the least amount of time you will need?
2 hours 32 minutes at a constant 70 mph, excluding speed changes, delays or stops.
Raul found that by increasing his speed by 5 kmh he could drive 12 km in 0.2 hours What was Rauls original speed?
Speed(memory), or S(m)
Time(miles) = 2
Amount (temperature) or A(t)
125 divided by 2 = about 62.5 62.5 mph
11 hours 15 minutes at a constant 80 mph, excluding speed changes, delays or stops.
time = distance / speed time = 125/75 = 1.66 hours = 1 hr 40 min
A car can go up to 75 mph in 5 seconds Answer - At 60 MPH you would travel 88 feet per second. 5 x 88 = 440 feet in five seconds.
Horse power and gear ratio.
The insurance information institute has average costs for car insurance by state (see link). However this is generalized so as to only be good in comparing states. If you can …add a few criteria like years driving, liability/full coverage, and city/rural, you can get much better estimates on what you should be paying (see link for auto insurance estimator). There are several websites that state the current yearly average (the national average or the average of each state, depending on the site). I did quite a bit a research on it because I am working on a finance project in school in which I must create a budget, and that budget includes auto insurance payments. I came to the conclusion that usually (but not always!) car insurance is about $60 to $80 a month per vehicle. However, that range can vary due to each individual case.
a couple days depends on how many tickets... 7.65 hours
300 divided by 5 = 60
20 miles per hour.
3.057 hours (which means 3 hours and 3 minutes).