Study guides

☆☆☆☆☆

Q: A child's bank of quarters and dimes thirty-seven in all holds a total of six dollars and forty cents how many quarters and dimes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Coin or banknote: Quantity: dollars half-dollars quarters dimes nickel pennies cents dollars half-dollars quarters dimes nickels pennies cents 4 quarters equals: 4 quarters equals 1 dollar

1 quarter = 25 cents therefore 129 quarters = 3,225 cents or 32.25 dollars.

1 quarter = 0.25 dollars So 7200 quarters = 7200*0.25 = 1800 dollars

A quarter is 25 cents. Two dollars is 200 cents and 10 nickels is 50 cents, for a total of 250 cents. That's the same as 250/25 = 10 quarters.

76/4 = 38/2 = 19/1 19 dollars and 0 cents

3 dollars and 25 cents

One quarter is 25 cents which is 1/4 of a dollar. There are 12 quarters in 3 dollars.

11 dollars x 100 cents = 1,100 cents

One quarter is 25 cents, and one dollar is 100 cents. Thus, we can calculate that one dollar equivalents four quarters. So, 10 dollars = 4 x 10 = 40 quarters.

1 quarter = 25 cents therefore 17 quarters = 4.25 dollars

1 quarter = 25 cents therefore 20 quarters = 5 dollars

10 dollars and 25 cents

The US dollar is 100 cents or 4 quarters.

35 quarter

1 quarter = 1/4 dollar = 25 cents = 0.25 dollars 4 quarters = 1 dollar 40 quarters = 10 dollars

One quarter is 25 cents, and one dollar is 100 cents. Thus, we can calculate that one dollar equivalents four quarters. So, 10 dollars = 4 x 10 = 40 quarters.

2 half dollars and 4 quarters=200 cents/$2.

A dollary consists of 100 cents. A quarter is 25 cents. So 4 quarters go into a full dollar. So 20/4=5 So $5.00

2 dollars and 81 cents. Darly:)

You have two whole dollars. Count up your change. Two quarters are fifty cents. A nickel is five cents. Pennies are one cent. You have $2.58.

200. A quarter (quarter dollar) is 25 cents, 25/100 of a dollar. Eight quarters equals 2 dollars = 200 cents = 200 pennies.

400 cents (pennies) US 40 dimes 16 quarters 8 half-dollars 4 dollars All figures above are USD figures.

First subtract the dollars, then get rid of the quarters. This leaves two dimes.

Expressed monetarily, (7 x $0.25) + $0.43 = $2.18 or 2 dollars 18 cents.

A single quarter is 25 cents. So to find the answer multiply 800 by 25 cents. The answer is 200 dollars.