Loading...

45

15+15+15+15=60

We suggest to start with 15 lbs of salt and then test the water. Ideal will 3400 ppm. Usually we suggest to add 290 lbs of salt for a 10,000 gallon pool if the pool does not have any chlorine. By that reference you should add 29 lbs. But we think start with 15 lbs and increase as needed is a good idea.

7 + 15 + 28 = 50

add 9 add 1 subtract 20 add 9 add 1

try punch start first...

Add 15 to itself. Add another 15. Keep adding 15. Multiples are multiple additions.

19

Start from the left.

They add up to 7/15 pus 2/15 = 9/15 or 3/5 in its simplest form

12+9=21 21+15=36 36+13=49 49+6=55

The game started at 11:15 and lasted for 2 1/2 hours and at 1:45 it ended. It started at 11:15 and we need to add 2 1/2 hours to do a check. 11:15 plus one hour is 12:15 and add one more hour and its 1:15 so add half an hour and the 1:45 finish time is arrived at.

30

27

15

-33 and 18

-13

-5 then add +15 -5 subtract +15=10

If you're adding a 15% tip onto a bill. The easiest way, is to start with 10% and work from there.For example - say your restaurant bill came to 45.20 and you need to add 15 %... 10% of 45.20 is 4.52. Half that again will give you 5% which is 2.26... 4.52+2.26 is 6.78 - which is 15% of the original bill.To summarise... to find 15% of anything - find 10%, then half it (to get 5%) and add the two together.

46. The pattern is add 3 then add 6 then add 9 then add 12 then add 15 ...

first you add 1 by 5 and get 6 then .add 6 by 2 and get 8 .and add 8 by 3 and get 11.add 11 by 4 get 15.add 15 by 5 get 20 its simple just keep adding each number by 1,2,3,4,5 and if the pattern continues keep going

3, looks as if you add 9 to the first number, then add 1, divide by 5, add 9, add 1, divide by 5 to get 3

-3

-265

7/15