Chevy S-10

Gas gauge doesnt work on a 1999ford ranger?

345

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered
2010-07-16 21:07:34
2010-07-16 21:07:34

In most cases it is the sending unit in the fuel tank at fault.

001
๐ŸŽƒ
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Related Questions



Your sensing unit may be broken inside of your gas tank. If it is, you would need to purchase another tank.


MORE THAT LIKELY FLOAT HAS HOLE IN IT AND SANK. FLOATS ARE AVAILIBLE AT YOU LOCAL FORD DEALER SEPARATE FROM PUMP.


More then likely you need to replace the Thermostat.


The Ranger fuel gauge could have several problems causing it not to work. These problems include, blown fuse, bad wiring, loose connections, or a bad fuel sending unit in the fuel tank.


The problem could be a dirty sensor or the sender is no good.


1984, Corvette the fuel gauge stays at 1/2 full all the time. Plaese help.


Check fuse # 33 - it states headlights , DRL , gauge cluster


What are you talking about? My temperature gauge works fine. Though, if it wasn't I would check the temperature sending unit.


might be a bad fuel sender unit or BCM


where is the temp. sending unit located on a 1999 ford ranger xlt 6cyl 3.0l .Gauge does not work.



my gas gauge doesnt work and i dont get a warning light when about to run out, mine goes to fuel when its about to run out


The float in the fuel tank may need to be replaced.


I see no reason that you cannot.The steel shot sould work fine in your ranger model 120 shotgun.


why doesn't my rpm gauge and temp gauge, fuel gauge not work


it doesnt work, it breaks it doesnt work, it breaks it doesnt work, it breaks


One scenario could be that the sending unit for the gauge on the engine is bad. Try to locate it and replace it if it is corroded and check the wiring to it also.


fuel gauge,speedomiter on instrument panel doesnt work on car and keeps stalling


A bad fuel sending unit, a fault in the circuitry for the fuel sending unit, or possibly a faulty gauge.


it doesnt work because your face in Tye's face


I had a 2wd 2000 ranger xlt and this happened to me. The part that I replaced is called a "speed sensor". It in an inexpensive and easy part to change out yourself. It is located on top of your rear end under the bed. A simple wrench will do the trick.


It is most likely the oil pressure sensor, located on the front of the engine block near the oil filter. There is also a slim possibility that the gauge in the instrument cluster is defective.


no he doesnt they interviewed him on that channel but no he doesnt work there


click ranger net click seek new missions and wait for it if it doesnt work u missed it hurry its still there!! Good Luck ( Before you can do all that you must beat the game) (:



Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.