there are 12 months in a year. Therefore 12 / 4 = 3 so there are 3 groups of 4 months in each year

It depends on what month it is.

4 months is just about 1/3 of a year.

No because there are only 12 months in a year

12 months in a year 4 years 12 x 4 =48 So 48 Months... What is 12x4? It's not very hard! 48 months! 48 months in 4 year It is: 4*12 = 48 months

3 months is 1/4 of a year which is twelve months. 3/12 = 1/4

There are 4 months in 1/3 of a year

There are 12 months in a year. 12 divided by 4 is 3. There are four groups of 3 months in a year. One of those groups is 3 months.

There are 9 months in 0.75 or 3/4 of a year

12 months in a year 3/12=1/4 1/4=25%

3/4 of a year There 12 months in a year. Here you are simply dividing 9 months by 12 months, which equals 9/12, which is the same thing as 3/4.

There are twelve months in a year so, 12 months times 4 = 48 Months.

4 months is one third of a year.

12x4= 4 years = 48 months (there are 12 months in a year)

4 months out of 12 4 / 12 = 1 / 3 or 33.33%

1 year = 12 months so 4 years and 2 months = 12*4 months 2 months = 48 months + 2 months = 50 months.

It is: 4 years and 4 months

1 year = 12 months therefore 4 years 3 months = 51 months.

9 months. Since there are 12 months in a year, you multiply 12 months by 3/4 to get 9.

3 months/1 year = 3 months/12 months = 3/12 which can be simplified to 1/4.

There are 12 months. 12/4 = 3 There are 3 months in 1 fourth of a year.

8 month out of 12 months in a year or 8/12 = 3/4 of a year.

1.3 years is 1-1/3 years. 1/3 of a year is 4 months. So 1.3 years is one year and 4 months, or 16 months.

232.04 = one year 77.35 = 4 months

There are 12 months in a year, so a quarter of a year = 12/4 = 3 months. 3 quarters = 3 times 3months = 9 months.

there are 4 months a year that have 30 days; in four years that is 4 x 4 = 16 30 day months

Roughly 3 months - there are 4 seasons in one year and 12 months in a year so each season lasts 1/4 of the year.

You have not specified the months and if it was a leap year. However, the average amount of weeks are as follows: 4 months is a third of a year. Therefore 365.25/7 is 52.1786 weeks. This divided by 3 is approx 17.4 weeks in 4 months

16 months/1 year = 16 months/12 months = 16/12 = 4/3 or 11/3

4 months of the 12 months have 30 days April, June, September and November 4/12 = 1/3 of the year

Every three months is called a quarter. And there are four quarters in a year.

because i think the seasons are 4 months apart from each other and so every four months begins a new season. look like your year has 16 months 4 seasons X 4 Months each

ten 12 x 5/6 = 60/6 = 10/1

12 months = 1 year therefore 28 months = 2 years 4 months.

There are twelve months in a year and that never changes. So: 4*12+2=50. 50 months in four years and two months.

There are approximately 64 weeks in 16 months. Sixteen months is one year and 4 months.

(2 years) x (12 months per year) = 24 months 24 months plus 4 months = 28 months

I guess you mean 9 months as a fraction of a year. 1 year = 12 months ⇒ 9 months = 9/12 of a year = 3/4 = 0.75

4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months. 4 months.

120, because there are 4 quarters in a year, so forty quarters = 10 years. there are 12 months in a year, so 10 years x 12 months in a year = 120 months

There are 4 quarters in a year i.e 3 months is one quarter (1/4 of a year).

4 months' expenses = 3 months' income. So, in a year, 12 months' expenses are covered by 9 months' income. This means he saves three months' income in a year. 3 months' income = 450 so monthly income = 150 or annual income = 1800.

480. 12 Months a year X 10 Years in a decade = 120 Months 120 Months per decade X 4 Decades= 480 Months

4 converted into a fraction = 4/1

It is: 4/12 = 1/3 simplified

It is 4/12, which can be simplified, if required.

4 years is equivalent to 48 months. One year contains 12 months.

There are 12 months in one year. Therefore, 49 months is equal to 49/12 = 4 remainder 1 or 4 years 1 month.

1 month is 4 weeks so 70 divided in 4= 17 months aka 1 year and 5,5 months.

The exact fraction actually depends on which 3 months you are considering - but as a simple answer, since there are 12 months, 3 months would be 3/12 = 1/4 of a year.

There are no horse years. You do not use horse years like you do dog years. A year is a year for the horse in years. So 3 years and 4 months would be just that. 3 years and 4 months.