6354540564545 hours lol
depends how many hours they work and use a calculator to do how many hours they work a day and times it by how many days in a month.
A cardiologist can have some varied hours. Cardiologists generally will only work during office hours, but will NEED to be willing to work out of the hours of the clinic, if consultations are needed in the hospital.
There are between 160 and 184 work hours in a month, depending on how many work days occur within the month.
usually for no-invasive the work from 7-6pm but invasive are on call all the time which means probably 80 hours a week.
There are 160 hours in a standard work month. A standard work week is 40 hours unless you have overtime offered regularly.
20 hours a month
An advantage of being a cardiologist is that this career pays well. Another advantage of being a cardiologist is that you can save a person's life. A disadvantage of being a cardiologist is that you work a lot of hours. Another disadvantage of being a cardiologist is that you can not cure everyone.
176 for 22days at 8 hours a day
21 hours a month Mr. Ettere
There are: 4*37.5 = 150 hours
(50*52)/12=216.7 work hours.
it depend on how many hours they work that month
Average month is 4 weeks-160 hours. If you work every week of the year (52 weeks) that is 2080 hours.
60 hours/ 7 days There are approximately 4 weeks in one month, so: 60*4= 240 hours/ month
I think some disadvantages of becoming a Cardiologist are: Alot of work hours Might have to leave your home state There is a risk of losing your patient Risk of getting sued
Diesel Mechanics Usually work around 50 to 60 hours a week and about 200 to 220 hours a month.
That depends on how many hours you work. If you work 40 hours a a week there is 173 hours in one month, so you would make40 x 173 = $6920 per month
well i just started and i work 10 hours a month at 8 dollars an hour
Depends. Usually 40-60 hours a week. So.. 160-240?
In his office & in the hospital.
well when you are 15 or a high school student you need to work 15 hours a month or week , to not get behind
It depends on how much money they earn each hour and how many hours they work each month.
A fireman should work everyday but some fire company's are not even on top of things.
Ignoring statutory holidays and the variation of days in a month, you could work it out this way:-there are 52 weeks in a year - thus 30*52 = 1560 hours a year.there are 12 months in a year - thus 1560/12 = 130 hours a month.
It depends a lot on who you work for, and what their policy is. You typically accrue vacation hours on a monthly basis, whether it's 4/month, 6/month, or 8/month. That info will be in the contract that you signed...