There are 8 furlongs in a mile. Therefore, 5 furlongs is equal to 5/8 = 0.625 miles.

18 furlongs is 2.25 miles.

72 miles=576 furlongs.

9 Furlongs = 1.125 Miles (1 1/8 miles).

1 mile = 8 furlongs 10 miles = 10 x 8 = 80 furlongs.

There are 8 furlongs in a mile. Therefore, 1600 furlongs is equal to 1600/8 = 200 miles.

There are 8 furlongs in a mile. Therefore, 15 furlongs is equal to 15/8 = 1.875 miles.

8.5 Furlongs = 1.0625 Miles (1 1/16)

Nine furlongs is 1.125 (1 1/8) miles.

12000 furlongs=1500 miles 1 furlong=1/8 miles

1.5 miles = 12 furlongs

1.5 miles is 12 furlongs.

8 furlongs = 1 mile Therefore 22 Furlongs is 2 3/4 miles.

There are 8 furlongs in a mile. Therefore, 2.5 miles is equal to 2.5 x 8 = 20 furlongs.

There are 8 furlongs in a mile. Therefore, 1.5 miles is equal to 1.5 x 8 = 12 furlongs.

There are 8 furlongs in one mile. Therefore, 20 furlongs is equal to 20/8 = 2.5 miles.

There are 8 furlongs in one mile. Therefore, 24 furlongs is equal to 24 / 8 = 3 miles.

1.116 miles = 8.928 furlongs.

It is one and 3/16 miles which is 9.5 furlongs.

Four furlongs is 1/2 mile.

1km = 5 furlongs almost exactly; 1.5 miles = 12 furlongs, so 12/5 =2.4 km.

8 Furlongs in 1 mile, 5 Furlongs in a kilometer

One mile is equal to 8 furlongs. Therefore, two miles is equal to 2 x 8 = 16 furlongs.

10 furlongs = 1.25 miles

Answer: 12 fur. = 1.5 miles.

1 mile = 8 furlongs 2.5 miles = 20 furlongs