Q: How many minutes are in 7.5 hours?

Write your answer...

1.25 hours = 75 minutes.

75 Minutes....

75 minutes

There are 75 minutes in 1.25 hours

75 = 60 + 15 1 hour 15 minutes

1.25

75 minutes.

75/60 = 1.25 or one and a quarter hours

1 quarter hour is 15 minutes. So 5 quarter hours would be 75 minutes. 5x15=75

i have nooo ideaaa

There are: 60+15 = 75 minutes in one and a quarter hours.

THats 1 hour and 15 minutes

60 minutes = 1 hour..4500 minutes = 75 hours4545 minutes = 75hours + 45minutes , or 75.75hours.

an hour and 15 minutes or an hour and 1/4 minutes

1 and 1/4

75

32 Minutes are left.

5/4 hours

(60 × 2) + 75 = 195 minutes.Note: there are 60 minutes in 1 hour.

One and one-quarter hours is equal to 75 minutes.

About 10 minutes by plane.

75% of an hour is 45 minutes or 0.75 hours.

75

4 hours 8 minutes.

2 hours 51 minutes.