Top Answer

One U.S. Dollar is equal to one hundred cents, and one U.S. nickel is worth five cents. Therefore there are twenty nickels in a dollar, or forty nickels in two dollars.

20 nickels = 1 dollar

40 nickels = 2 dollars.

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

Two dollars contains 40 nickels.

40 nickels

You will need 40 nickels to make $2

There are 40 nickels in 2 dollars.

there are 60 nickels in three dollars

There may not be any, depending on what combination of coins and bills you use to make up the two dollars. But if you want to make it completely out of nothing else but nickels, then you'll need 40 of them.

2500 nickels into dollars is 125 dollars. This is because the ratio of nickels to dollars is 1:0.05. So 2500 nickels would equal to 125 dollars.

90 dollars. There are 20 nickels in a dollar so 1800 nickels = 1800/20 dollars

Two dollars is equal to 8 quarters, ten nickels is equal to 50 cents or two quarters. Eight plus two equals 10. Another way to find the answer is to think of dollars in terms of nickels. One dollar equals twenty nickels (5 x 20 = 100). So two dollars would equal 40 nickels. Add the ten nickels to the 40 nickels to get 50 nickels. A quarter equals five nickels (5 x 5 = 25). Then devide 50 by 5 to equal 10.

The answer is 1500 nickels.

There are 50 dollars in 1,000 nickels.

Twenty nickels = a dollar, forty nickels = two dollars, eleven nickels = fifty-five cents, so your total is two dollars fifty-five cents.

180 nickels into dollars is 9 dollars. This is because the ratio of nickels to dollars is 1:0.05. So 180 multiply by 0.05 = to 9 dollars.

40 nickels into dollars is 2 dollars. This is because the ratio of nickels to dollars is 1:0.05. So 40 multiply by 0.05 = to 2 dollars

20,000 nickels = $1,000.

400 nickels in $20

2000 nickels

60 nickels

There are 100 nickels in 5 dollars.

500 dollars = 10,000 nickels

There are 400 nickels in $20.

Nickel = 0.05 dollars 50 dollars/0.05 dollars = 1000 nickels

500 nickels x (1 dollar/20 nickels) = 25 dollars

Since there are 20 nickels in a dollar, that means that there are 160 nickels in 8 dollars. Hope this helped, WREmix

Since there are 20 nickels per dollar, there are 80 in 4 dollars.