Top Answer

1 day = 86,400 seconds

366 days = 31,622,400 seconds

๐

0๐คจ

0๐ฎ

0๐

0366 days x 86,400 sec/day = 31,622,400 seconds

There are 31,536,000 in a normal year, in a leap year there are 31,622,400.If you want to do this yourself, take the number of days in a year ,365 or 366, with the seconds in a day, 86400.

365, and 366 on a leap year 365, and 366 on a leap year

1 day = 86,400 seconds 1 leap year = 366 days = 366 times 86,400 = 31,622,400 seconds. The number of leap seconds added is a decision by the worldwide community of scientists. In any given year, there may be some leap seconds added, or there may be none. If any leap seconds are added to a leap year, the total is the number above PLUS the number of leap seconds.

366 there is an extra day for leap day this year.

There are 366 days in a leap year

There are 365 days in a year. In a leap year there are 366 days.

There are 86,400 seconds in a day. There are 604,800 seconds in a week. There are 31,536,000 seconds in a 365 day year and 31,622,400 seconds in a leap year.

11479104000 secondsin one year, there are 365 days or 366 days in a leap year; in one day there are 24 hours, in one hour yhere are 3600 seconds, therefore:365*24*3600= 31,536,000.

A regular 365 day year consists of 365 x 24 = 8760 hours, 8760 x 60 = 525600 minutes, 31536000 seconds.A leap year of 366 days consists of 366 x 24 = 8784 hours, 8784 x 60 = 527040 minutes, 527040 x 60 = 31622400 seconds.

365 days 8760 hours 525,600 minutes 31,536,000 seconds Leap years have an extra day. 366 days 8784 hours 527,040 minutes 31,622,400 seconds

There are 365 days in a normal year and 366 days in a leap year

There are 365 days in a normal year and 366 days in a leap year

There are 60 seconds in a minute, and 60 minutes in an hour, so there are 60^2 = 3600s in an hour. There are 24 hours in a day, so there are 3600*24 = 86,400 seconds in a day. There are 365 days in a normal year, so there are 86,400*365 = 31,536,000 seconds in a year. There are 366 days in a leap year, so there are 31,622,400 seconds in a leap year. Scientifically seen, there are c. 365.25 days in a year, so in an actual year (scientifically seen) there are 31,557,600 seconds in a year.

The year has 365 day 366 in a leap year which happens every 4 years.

1 day= 86400 seconds 1 week=604800 seconds 1month=2629743.83 seconds 1 year=31556926 seconds

365 portions a year, or 366 portions in a leap year.

86400 seconds in a day 60 seconds in a minute 604800 seconds in a week 2628000 seconds in a month 31622400 seconds in a year

Leap years get one extra day, totaling 366 days. 24 hours in a day times 366 days equals 8784 hours.

I think you mean how many DAYS in a leap year...366 is the answer. An extra day than a regular year (365)!

There are 22,896,000 in ---- a simple 365-day year! ----

The 29th of February is the 60th day of the year.

There are about 365.25 days in a lunar year, or 365/366 calendar days in a regular/leap year.

365 unless its a leap year then 366

Days/year * hours/day * minutes/hour * seconds/minutes = seconds/year 365,24*24*60*60 = 31.556.736 seconds in a year

Trending Questions

What is ROBLOX's password on roblox?

Asked By Wiki User

What is the fourth element of the periodic table of elements?

Asked By Wiki User

How do you get 1000000 robux for free?

Asked By Wiki User

How do you put grass into a personification?

Asked By Wiki User

Hottest Questions

Previously Viewed

clearHow many seconds in a 366 day year?

Asked By Wiki User

Unanswered Questions

Why does rupaul wear a colostomy bag?

Asked By Wiki User

What is Hugh hefner penis size?

Asked By Wiki User

What is the timbre of the song dandansoy?

Asked By Wiki User

Ano ang kultura at tradisyon ng bansang England o inglaterra?

Asked By Wiki User

Copyright ยฉ 2021 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.