### If there was 13 months in a year how many days would ther be in a year and and how many seconds woold there be in a minuite?

depending on how many days there are on the 13th month. if the 13th month would have 31 days i'd say ther'd be 396 days in a year oh and there would still be 60 seconds in a minute.if u ask how many seconds are in a year with thirteen months it would be 34,214,400 seconds in it i think? hope this helped...

### How many seconds are in 9 months?

1 hour is 3600 seconds; 1 day is 24 hours; 24x3600= 86,400, i.e. 1 day is 86,400 seconds. Let's suppose it is a 30-day month, you have to multiply 30x86,400=2,592,000. so, the answer is: there are 2,592, 000 seconds in 1 month, and 9x2,592,000= 23, 328, 000 seconds in 9 months. You have to add 86,400 as many times as many 31-day months you have, of course you have to subtract some days if you…

### How many minutes and seconds in a month?

A 28-day month contains 28 x 60 x 24 = 40320 minutes, and 40320 x 60 = 2419200 seconds. A 29-day month contains 29 x 60 x 24 = 41760 minutes, and 41760 x 60 = 2505600 seconds. A 30-day month contains 30 x 60 x 24 = 43200 minutes, and 43200 x 60 = 2592000 seconds. A 31-day month contains 31 x 60 x 24 = 44640 minutes, and 44640 x 60 = 2678400…

### How many seconds are in 15 years and 11 months and 7 days?

1 year =365x86400 = 31,536,000 seconds There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour and 24 hours ina day. 1 day = 24x60x60 = 86,400 seconds There are 30 days in a month (depends on which month since some are more or less) 1 month = 30x86,400 = 2,592,000 seconds There are 365 days in a year 1 year =365x86400 = 31,536,000 seconds so in 15 yrs and 11 mos…

### How many seconds in 7 months?

A month is not as clearly defined as a week, a day, or a year. In other words, any answer will be an approximation, an estimate. Decide how many days per month you want to calculate, for example 30, or 30.5. Let's say you pick 30. Then multiply 7 (months) x 30 (days/month) x 24 (hours/day) x 60 (minutes/hour) x 60 (seconds/minute). If you memorize that a day has 86400 seconds, then you can do…

### How many seconds until 2012?

There are about 31,557,000 seconds in a year. Since 2012 is three years from now, that is 94 million, 673 thousand seconds. There are about 2.6 million seconds in a month, and since January 2009 is now almost over, 94.6 - 2.6 = 92 million seconds until New Year's Day, 2012. I wouldn't waste time counting them one by one...