Because there are 2,000 pounds in a ton, 7,200 pounds equals 3.6 tons (7,200/2,000).

There are 2000 pounds in one ton. Therefore, 7200 pounds is equal to 7200/2000 = 3.6 tons.

3,500 pounds equal how many tons?

3.6 tons is 7200 pounds.

A ton is 2000 pounds. In order to convert it, you would have to divide the number of pounds by the number of pounds in a ton. Then your answer would be in tons. So, it would be 7200/2000=? Do the math :]

10,000 pounds are equal to 5 tons

50 tons equal 100,000 pounds.

1.25 tons equal 2,500 pounds.

10,000 tons is 20,000,000 pounds.

138,197 tons in 276393600 pounds

4,000 pounds is two tons.

1,400 pounds is 0.7 tons.

90,000 pounds is 45 tons.

3.2 tons is 6,400 pounds.

7,000 pounds (tons x 2,000 = pounds).

One ton (short ton) is equal to 2000 pounds. Therefore, 2496 tons is equal to 4992000 pounds.

0.27 tons == type in to google 540 pounds in tons

13200 tons = 13199 ton and 2000 pounds

6 metric tons = 13227.7357 pounds

1.5 short tons = 3000 pounds

6 Tons is equal to 1,200 pounds

3.25 tons (divide pounds by 2,000)

9000 pounds = 4.5 short tons

2.25 tons equates to 4,500 pounds.

40,000 tons is equal to 80,000 pounds.

4.7 tons equal 9400 lbs

13700 Pounds are equal to 6.85 Tons. 1 Pound = 0.0005 Tons 13700 Pounds * 0.0005 Tons = 6.85 Tons

1 ton = 2,000 pounds 2 tons = 4,000 pounds . . 5 tons = 10,000 pounds

There are 2000 pounds in one ton. Therefore, 4 pounds is equal to 4/2000 = 0.002 tons.

1 ton is equal to 2000 pounds so 9 tons = 9*2000 = 18000 pounds

One ton is equal to 2000 pounds, so 3 tons would be equal to 6000 pounds.

A ton is equal to 2000 pounds. Multiply 15 tons times 2000 pounds per ton and you get 30,000 pounds.

25,000,000 tons equal 50,000,000,000 pounds.

3 tons..1 ton = 2000 pounds

3 metric tons is 6,614 pounds.

3000 pounds is equal to 1.5 short tons.

12,000 pounds is 5.443 metric tons.

8,000 pounds is four tons @2,000 pounds per ton.

1 ton = 2,000 pounds 2 tons = 4,000 pounds 3 tons = 6,000 pounds . . 26 tons = 52,000 pounds . . 2,600,000 tons = 5,200,000,000 pounds

Two tons is equal to 4000 pounds.

7,600 pounds is 3.8 tons.

6,000 pounds is three tons.

1 short ton is equal to 2,000 pounds. Therefore, 36300 pounds is equal to 36300 / 2000 = 18.15 tons.

There are 2000 pounds in a ton. So, 143 tons would equal 286,000 pounds (143 x 2000).

A ton is defined as 2000 pounds, so 15 tons is equal to 30,000 pounds.

(80.9 tons) x (2,000 pounds per ton) = 161,800 pounds

2.75 tons=5500 pounds 1 ton=2000 pounds

(2.25 tons) x (2,000 pounds per ton) = 4,500 pounds

One ton is 2000 pounds so ( 1.5545 tons is equal to 3109 pounds )

1 ton = 2,000 pounds . . 150,000 tons = 300 million pounds

Divide pounds by 2,000: 62,000 / 2,000 = 31 tons.