How much tax do I have to pay on 1,000 dollars

$100.00 plus 5% of $1300.00 = $100.00 + $65.00 = $165.00

How much income tax you get back will all depend on your filing status and deductions. Take your tax information to a tax preparer who can go through your return to help you maximize your return.

Much more information is required in order to answer this question. What type of tax are you referring to; exemptions, filing status, etc. if income tax; etc.

iF YOUR TAXABLE INCOME IS FROM $4,000.00-$7,499.00 YOUR TAX IS $100 PLUS 5% of any amount $4,500.00

That depends on how much the tax is.

So you have 100 plus 5 percent of the amount over 4000. 2999 X .05 WOULD BE 120 PLUS THE 100 WOULD 220 CORRECT.

It is always best to seek tax advice from a professional to avoid any penalties. There is not a concrete amount of taxes due from any amount of money. Taxes due relate to the income and other variables of the individual.

That depends what the level of tax is.

An 8 percent sales tax on 26000 dollars is $2080.

The sales tax due is $1.80

36 dollars plus 7 percent tax = 38.52

$87.99 dollars (Without tax)

That depends on the tax rate.

That depends entirely - on what the tax rate is !

.06 x 48 = 2.88 dollars

Depends how much the tax is. If it were 7 percent, multiple 7 (cents) by 3 and add it to 3 dollars. It would be $3.21.

That depends on the tax rate. Usually about $4.32.

ABOUT 120 DOLLARS WITH TAX

$300 dollars plus tax.

The total tax is $2.06 and the total price with tax is $27.06

well where i live 4 pieces is a dollar plus tax and 6 close to 4 dollars plus tax and then 10 is like 6 dollars plus tax and 50 is 10 dollars plus tax

Service tax department charges NIL fees But there are hidden fee normally ranges from 3000-4000.

$200 plus tax and tax is 16 dollars

8 cents tax for every dollar.

the medicom chucky is $980 + tax the tax is $80 more dollars

$10 + 8.25% tax = $10.82

Sedan car donation tax is 500 dollars.

That really depends on the tax rate for the Country or State that levies the tax.

The total tax is $1.75 and the total price with tax is $26.75

The total tax is $1.40 and the total price with tax is $21.39

The total tax is $0.14 and the total price with tax is $2.14

The total tax is $9.66 and the total price with tax is $147.66

The total tax is $1.20 and the total price with tax is $21.20

The total tax is $3.00 and the total price with tax is $53.00

There is no simple answer to this, due to the complexity of the tax law. Especially laws that only apply to high income levels.

It adds like 20 dollars

5000billion dollars a cent

The 5% of 5800$ is 5800x5/100=290$ So your tax is 290$+100$=390$ wrong the 5% is only applicable to the $1300 from 4500 to 5800 which would = $65 plus the 100 = 165 5800-4500=1300 .05 * 1300= 65 65+100=165

How about this amount 1300 X .05 = 65 + 100 = 165

Well if it is canada tax that woukd be 15 cents on every dollar so maybe around 120 dollars

Your tax would be $165.00. (5800-4500=1300 X .05=65+100=165.00)

well it cost 169 dollard but the tax might be about 10 or 20 dollars so get like 190 dollars or something

It is 229.99 dollars plus tax.

The total tax is $4.49 and the total price with tax is $47.24

i am single with four children. how much would the taxes be on 10 million dollars?

How much taxes are due on 6000.00

I won a lottery ticket in Wisconsin, worth $10,000, how much federal and state tax will be taken out?

4.75

The total tax is $5,100.00 and the total price with tax is $90,100.00.

To calculate sales tax you must multiply the price by the percent of tax. For example: You buy a car for 20,000 dollars and pay 5 % in tax. How much is tax? Tax = 20,000 times 5% = 20,000 times 0.05 Tax = 20,000 times 0.05 = 1,000 dollars. The cost with tax is 20,000 + 1000 = 21,000