Top Answer

If the man invest x dollars at a 6% rate, he will invest 1,000 - x dollars at a 7% rate. So the equation will be:

2(0.06x) = 0.07(1,000 - x)

0.12x = 70 - 0.07x add 0.07x to both sides;

0.19x = 70 divide by 0.19 to both sides;

x = 368.42

Thus, the man will invest $ 368.42 at a rate 6%, and $ 631.58 at a rate 7%.

So he will make (368.42 x 0.06) $ 22.11 in the first investment, and (631.58 x 0.07) $44.21 in the second investment.

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

10000*70/100 = 7000 dollars.

2000 dollars

go into a shop and give it to the shop keeper

3000

$1500

16% of 10000 = 10000*16/100 = 1600 dollars

5% of $10,000.00 = 5% * 10000 = 0.05 * 10000 = $500.00

40% = 40/100 = 0.4now 40 percent of 10000 is 0.4x10000 = 4000dollars

10% of $10000 would be $1000. So 5% of $10000 must be $500.

V = 10000*(1.05)20 = 26532.98 dollars

1 x 1000000 / 100 = 10000 dollars

6.5% of $10,000 is $650

You will have $11576.25

1% of 10000 dollars is 100 dollars. Two tenths of that is 20 dollars.

5 ÷ 100 × 10000 = $500

20% = 0.20 $50000 x 0.20 = $10000

1000000 x 0.07 = 7 x 10000 = 70,000

30 percent of 10000 = 300030% of 10000= 30% * 10000= 0.30 * 10000= 3000

0.50 percent of 10000 = 500.50% of 10000= 0.50% * 10000= 0.005 * 10000= 50

10000+10000=2 million dollars

4.84 percent of 10000 is 484.

You can invest it in life insurance or anything important like that.

2.25 percent of 10000 = 225 2.25% of 10000 = 2.25% * 10000 = 2.25%/100% * 10000 = 2.25 * 100 = 225

percent of 100 = 10000%= 100 * 100%= 10000%

25 percent of 10000 is 2500.