answersLogoWhite

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2008-05-05 22:57:39

If you work every week of the year, you will work 52 weeks. If you get paid every week, you will receive 52 paychecks. If you get paid every two weeks, you will receive 26 paychecks. If you get paid twice a month, you will receive 24 paychecks. I don't see why you say there are only 48 working weeks. Actually there are 52 weeks and 1 day in a year (unless it's a leap-year - then it's 52 weeks and 2 days). The other 4 weeks are "paid annual holidays" which you don't physically have to work but still get paid for.

234
🙏
0
🤨
0
😮
0
😂
0
User Avatar

Your Answer

Loading...

Still Have Questions?

Related Questions

How many weeks in a a year?

There are 48 weeks in a year.


Average number of work weeks per year is?

i know that there are 48 - 50 working weeks per year.Correction (at least in Australia) - there are 52 working weeks per year.Standard industrial relation laws in Australia at least mandate that workers can enjoy 4 weeks paid annual leave per year taken either during periods set by the company or at their convenience, leaving most people working only 48 of the 52 working weeks.This is important to note due to salary calculations as annual salary relates to the full 52 working weeks per year. (ie: If you get paid a total salary of $52,000 per year your hourly rate would be $52,000 / 52 weeks = $1,000 per week / 38 hours per week = $26.32 per hour)


Is there exactly 4 weeks in a month?

No; there is a little more than 4 weeks in a month, because if exactly 4 weeks, 12 months would be only 48 weeks in 1 year, and there is 52 weeks in 1 year.


How much weeks are there in a year?

Well if u think about it there are 12 months and there are about 4 weeks in a month so if u multiply 12x4 u get 48 weeks in a year but it is only an estimate oxoxoxoxo :)


How many weeks equals one year?

52 weeks equal to one year.


How long is 48 weeks?

one year


How much is 40 thousand a year hourly when working 40 hours a week?

If you are paid for 52 weeks of the year it works out at 19.23 per hour. If you get 4 weeks away and calculate it over 48 weeks it comes to 20.83 per hour.


How many weeks are in twelve years?

About 576 (4 weeks in a month; 48 in a year)


Are there 48 weeks in a year?

umm sh it i think yes


How many weeks in a year excluding February?

Leaving February out, the rest of the year is 48 weeks, but that's not a year - you have to add February back in to call it a "year".


How many weeks are in 12 months?

There are 48 weeks in 12 months. (12 months * 4 weeks a month)If the question is how many weeks in a year (12 months = 365 days), then there are 52 weeks in a year.


How many weeks in 11months?

about 52 weeks in 1 year = 12 months so about 52 - 4 = about 48


If work 48 hours a week at 30000 a year how much is that an hour?

Assuming you take no vacations and you do not get paid an overtime rate for working more than 40 hours per week...$30,000 per year / 52 weeks per year / 48 hours per week = about $12.02 per hour


How many days is 48 weeks?

= 48 weeks x 7 days = 48 x 7 = 336


What year were there only 48 states?

1958


How many mouths are in 48 weeks?

If you mean months, there are about 11 months in 48 weeks.


How many weeks is 48 days?

48 days is 6 weeks and 6 days.


How many days are there in 48 weeks?

1 week = 7 days 48 weeks = 48 x 7 = 336 days


How much is two hundred dollars a month in forty eight weeks?

200 0er month = 200*12 per year. Then, for 48 weeks out of 52, that is 200*12*48/52 = 2215 approx.


How many weeks are included in 12 months?

There are approximately 48 weeks in a typical, arbitrary 12 month period. However, if one means a complete calender year, then the answer is 52 weeks.


If i made 30 thousand a year how much a week?

There are 4 weeks per month. 12 months a year. So 4 times 12 equals 48. 30,000 divided by 48 equals 625. So you will earn 625 a week. 4*12=48 30,000/48=625


WhAT IS 33.3 percent of 48 with workiNg out?

33.3 % of 48= 33.3% * 48= 0.333 * 48= 15.984%


How many weeks are 336 days?

336/7 = 48 weeks


How many weeks in 336 days?

336 days is 48 weeks.


How many weeks are in 48 days?

6 weeks and 6 days.