To find 12 percent of a value, multiply the value by 0.12. In this instance, 0.12 x 85 = $10.20. Therefore, 12 percent of 85 dollars is equal to $10.20.

First calculate the percentage. [30% = 30/100 = 0.3]: (0.3) x 85 = 25.5. That is the amount that is taken off the original price. Next subtract this from $85 : $85.00 - $25.50 = $59.50 [formatted in dollars and cents]

Divide the total amount of tax by the cost of the item before the tax and multiply by 100. Example: 6.80 / 85.00 = .08 then .08 X 100 = 8% Test your answer: $85 X 8% = $6.80

85 percent percent of 65352 = 0.0085 x 65352 = 555.492 CORRECTION: The above is very incorrect 85% means 85/100, not 10,000! so........... 0.85 X 65352 = 55549.2 85 percent percent must be a typo because 85%% is a mathematically incorrect formulation.