answersLogoWhite

0


Best Answer

42.2532 miles per hour or 68 km/h

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-08-28 11:27:23
This answer is:
User Avatar
Study guides

Science

23 cards

Distinguish between heat conductance and thermal conductivity

A form of energy due molecular motion

How could you increase the kinetic energy of a wagon without increasing its mass

What is the rlationship between force and acceleration

โžก๏ธ
See all cards
4.43
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
7 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What speed is 2924 km in 43 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is the speed of a car that travels 2924 km in 43hrs?

68 km/hr Detailed calculation: Distance/ Time = Speed Here, distance= 2924 km time= 43 hrs Speed= 2924/43 = 68km/hr


What is the speed of a car that covers 2924 km in 43 hours?

the speed of the car will be (2924/43)= 68 kmph(kilometer per hour) in metre per second the speed will be (68*1000)/3600 = 18.889 mps


How long does it take to walk 24.6 km?

About 2 hours 43 minutes at the average human walking speed of 9km/h


What is the speed of the earth at the equator?

The speed of rotation is 40,000 km / 24 hours, or about 1700 kilometers/hour.The speed of rotation is 40,000 km / 24 hours, or about 1700 kilometers/hour.The speed of rotation is 40,000 km / 24 hours, or about 1700 kilometers/hour.The speed of rotation is 40,000 km / 24 hours, or about 1700 kilometers/hour.


What is speed of car traveling 150 km in two hours?

Speed = Distance/Time = 150 km / 2 hours = 75 km per hour.


How fast is 2925 km in 43 hours?

68 km per hour or 42.3 mph


Average Speed of 23 km divided by 1.5 hours?

15.3333


A car travels at 200 km in 2 hours calculate the speed of this car?

If a car travels 200 km in 2 hours, it will be traveling at the speed of: 200 km/2 hours = 100 km/h (62 mph)


How many hours is 240km?

You don't convert hours to km. Hours is a measure of time, km. is a measure of length.If you mean, how long would such a trip take, that would depend on the speed. Use the relationship: distance = speed x time. Solving for time: time = distance / speed. If distance is in km. and speed in km/hour, then the time will of course be in hours.You don't convert hours to km. Hours is a measure of time, km. is a measure of length.If you mean, how long would such a trip take, that would depend on the speed. Use the relationship: distance = speed x time. Solving for time: time = distance / speed. If distance is in km. and speed in km/hour, then the time will of course be in hours.You don't convert hours to km. Hours is a measure of time, km. is a measure of length.If you mean, how long would such a trip take, that would depend on the speed. Use the relationship: distance = speed x time. Solving for time: time = distance / speed. If distance is in km. and speed in km/hour, then the time will of course be in hours.You don't convert hours to km. Hours is a measure of time, km. is a measure of length.If you mean, how long would such a trip take, that would depend on the speed. Use the relationship: distance = speed x time. Solving for time: time = distance / speed. If distance is in km. and speed in km/hour, then the time will of course be in hours.


What is the speed of a plane that flies at 500 km in 2.5 hours?

Avg. speed 200 km/hr.


What is the speed of a car that travels 280 km in 2 hours?

The average speed is 140 km/hr


What is the average speed of a car that traveled 100 km after 1.25 hours?

avg. speed = distance traveled / timeso, 100 km / 1.25 hours = 80 km/hr

People also asked