Which is faster 80 kph or 60 mph?
60*1.6= 96 KPH
60 MPH is faster than 80 KPH
it does about 100 kph and about 60- 70 mph up hills it does abot 120 kph downhills does about 5 kph and under water it does about 0.656395878 mph and stuck it does about 96 kph and smoking means its running at its best and if it doesnot runn after means you did a good job and fuel mix it 52:1 (true fact )
The World's Fastest fish is the sailfish it swims faster then a shark and goes 68 MPH If you don't believe me go google search it Fastest fish Sailfish 110 kph Marlin 80 kph Wahoo 78 kph Tunny 74 kph Bluefish Tuna 70 kph Great Blue Shark 69 kph Bonefish and Swordfish 64 kph Barracuda 58 kph Four-winged flying fish and Tarpon 56 kph
A train is traveling at 60 mph if the rate of speed increases 4 mph each hour how long will it be before the ship is traveling at a rate of 80 mph?
The sailfish (Istiophorus platypterus) is considered among the fastest, as individuals have been clocked at speeds of up to 110 kph (68 mph). Some estimates have been made of the black marlin (Makaira indica) moving at speeds up to 130 kph (80 mph). As these were based on line-taking speed, however, they may have been affected by boat speed or currents. The metropolitan sailfish is the fastest, and can reach speeds up to 60 mph…
One car travels 20 km hr faster than another While one of them travels 240 km the other travels 180 km Find the speed of the fast car?
Car shakes from 60 - 80 mph fine before 60 and fine after 80 mph. anyone can give me ideas of whats wrong?
1 mile in 45 seconds is 80 mph. There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour; 60 * 60 = 3,600 seconds in an hour. 3,600 / 45 seconds = 80. And to cross-check: 80 mph * 5,280 feet in a mile = 422,400 feet per hour / 60 = 7,040 feet per minute / 60 = 117 1/3 feet per second * 45 seconds = 5,280 feet in 45…
Yes, because average speed is all of the different speeds added together and then divided by how many speeds there are (ex: 70 mph + 60 mph = 130 mph. 130 mph divided by 2 = 65 mph (which is the average speed)) and speed is just how fast an object is moving (ex: 80 mph is the speed of something going 80 mph).