Best Answer

Lol.....It depends if she was typing for the full 20 minutes....haha....but if she was...........The answer is 80x20..........Which is equal to 1,600 words

Study guides

☆

Q: Jenny can type at a speed of 80 words per minute It took her 20 minutes to type a report How many words was the report show work?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about English Language Arts

The average reading speed is between 200 and 250 works per minute. For single spaced lines in a book there are an average of 500 words per page. So, 253 x 500 = 126,500 words divided by an average of 225 words per minute: 126,500 divided by 225 = 562.2 minutes or 9.37 hours to read that book, on average.

To answer look at the rate that the watch is getting faster. It got 3 minutes faster in 10 hours, So every (10hrs/3) 3 hours 20 mins it gets one minute faster. We need to get 2 minutes faster to have the correct time, so it will take 2 times that much, 6 hours 40 mins, to speed up to the correct time. So 6 hours 40 mins after 8am, 2:40 pm, the watch gives the correct time.

About 20-25 minutes (depending on the speed at which you are writing)

Initial speed is the original, beginning speed of an object.

Did you mean: tachometer? A tachometer (also called a revolution-counter, rev-counter, or RPM gauge) is an instrument that measures the rotation speed of a shaft or disk, as in a motor or other machine. The device usually displays the revolutions per minute (RPM) on a calibrated analogue dial, but digital displays are increasingly common. The term comes from Greek Ταχος, tachos, "speed", and metron, "to measure".

Related questions

Simple Equation Speed = Distance / Time as you want it in a speed distance per minute, the time in this equation is in minutes. it will result in a unit of miles per minute. 70 divided by 80 = 0.875 so the average speed is 0.875 Miles per Minute

0.66 miles per minute.

10 minutes

1.6 minutes 1 minute, 36 seconds

12 centimeters per minute

1 mile in 10 minutes equates to 1/10 of a mile per minute.

125 meters per minute.

The unit of speed in that case is " centimeters per minute ".

just take the speed by hours such as 60 miles per hour and divide it by 60 (the minutes in an hour) and you will get 1 mile per minute

0.5 km per minute.

66⅔ meters per minute.

500 meters/5 minutes = 100 meters per minute.

People also asked

Featured Questions