80 percent of 60 percent = 48%

80 percent of 60 = 48

80% of 75% is 60%. This is because 80% of 75 is 60.

60/80 x 100 = 75 percent

60 / 0.8 = 75 Therefore, 60 is 80 percent of 75.

60% of 80= 60% * 80= 0.6 * 80= 48

60% of $80.00 = 60% * 80 = 0.6 * 80 = $48.00

60 is 80% of what number:= 60 / 80= 60 / 0.8= 75

60% of 80 kg= 60% * 80= 0.6 * 80= 48 kg

80% of 60 dollars = 60*80/100 = 48 dollars

60% of $80.00 = 60% * 80 = 0.6 * 80 = $48.00

48 / 0.6 = 80 Therefore, 48 is 60 percent of 80.

60% of 80 = 60% * 80 = 0.6 * 80 = 48

(80/5)*3=48 60% of 80= 48

It is: 60%

48 is 80% of 60

48 is 60% of 80.

This means that 80 is 100% So 1% of 80 is 80/100 Hence 60 would be (80/100) x 60 percent of 80 which works out to be 48% Verification: (48/80) x 100 = (6/10) x 100 = 60

35% of 60 is the greater amount.

someone answer this .-.

35% of 60 = 21 30% 0f 80 = 24 so 30% of 80 is greater

((75/100) x 80) + ((15/100) x 60) = 60 + 9 = 69

if 15% is 60 then 5% is 20 and there is sixteen 5% in 80% so 16x20=320

Expressed as a percentage, 60/80 x 100 = 75 percent.

Trending Questions

How long do you cook a turkey?

Asked By Wiki User

Does pumpkin pie need to be refrigerated?

Asked By Wiki User

Asked By Wiki User

Hottest Questions

Previously Viewed

clearAsked By Wiki User

Unanswered Questions

Why did cyclone Tracy occur in 1974 at Darwin?

Asked By Wiki User

When and how lovebirds will enter into the nest box?

Asked By Wiki User

What are wildlife sanctuaries national parks biosphere reserves?

Asked By Wiki User

Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.