The new total is 65

80% of 325 is 260.

325% means 325/100 = 3.25 3.25 * 80 = 260 ( your answer )

"20% off" = 80% 'on'. 0.8 x 325 = $260

10 percent off 325 = 292.5

25% of 325 is 81.25 325 - 81.25 = 243.75

65

10 percent off 80 = 72 10% off of 80 = 80 - (10% * 80) = 80 - (0.10 * 80) = 80 - 8 = 72

80 percent off of 700 is 560.

325 percent of 100 is 325.

The new total is 227.50

It is: 325-10% = 292.5

Subtracting 80 percent off 130 gives 130 x (1 - (80/100)) = 26.

Answers is 325. Multiply 500 to 0.65 and you'll get 325. If you need to know the final total if you take 65 percent of 500 off of 500, the answer is 175.

"20 percent off" means 80 percent still on. 80 percent = 0.8 0.8 x 14.99 = 11.992

325 as a percent is 32.5%

80 is 25 percent off of 320.

decimal form of 325 percent = 3.25 325% = 325%/100% = 3.25

80% = 8 x 32.5 = 260, 5% = 16.25, total 276.25

That means 100 - 20 = 80 percent from 19.99. 1 percent is 0.1999 80 percent is then 80 times 0.1999 = 15.992

87 percent of 325 is 282.75

58 percent of 325 is 188.5.

325 percent of 175 is 568.75

52 percent of 325 is 169.

20% off leaves 80% So the answer is 80% of 100 which is 80.

80% of $25 is $20, so 80% off would be $5.

"20 percent off" means "80 percent still on". 80% of $2,000 = 0.8 x $2,000 = $1,600.00

50% off 80 dollars = 40 dollars.

80% of 17.50 taken off of it leaves 3.50 as the total.

well 10 percent of 800 is 800*.1 which is 80. So 10 percent off of 800 would be 800-80, which is 720.

20% off leaves 80% 80% of 17.50 = 17.50*80/100 = 14.00

25% off of 80: = 25% discount applied to 80 = 80 - (25% x 80) = 80 - (0.25 x 80) = 80 - 20 = 60

20 percent off leaves 80 percent on. 0.8 x 12,590 = 10,072

20 percent 'off' leaves 80 percent 'on'. 0.8 x 249 = $199.20

20% of what? 20% off a hundred would leave 80% which would be 80.

19.992 is 80 per cent of 24.99, 4.998 is 80 per cent off 24.99.

15% of 325 = 15% * 325 = 0.15 * 325 = 48.75

24% of 325 = 24% * 325 = 0.24 * 325 = 78

75% of 325 = 75% * 325 = 0.75 * 325 = 243.75

57% of 325 = 57% * 325 = 0.57 * 325 = 185.25

It is: 80 minus 24 = 56 dollars

Reducing 179.00 by 80% leaves you 35.80

If you take 80% of 80 dollars away, you are left with 16 dollars.

That is a stupid question. It depends what is is off.

$196 off. $49 on.

75% of $325 = 75% * 325 = 0.75 * 325 = $243.75

20% off of 18.00 = 80% of 18.00 = 18.00*80/100 = 14.40

20% off of 11.50 = 80% of 11.50 = 11.50*80/100 = 9.20

20% off of 27.50 = 80% of 27.50 = 27.50*80/100 = 22.00

20% off of 39.90 = 80% of 39.90 = 39.90*80/100 = 31.92

20% off of 2.99 = 80% of 2.99 = 2.99*80/100 = 2.392