700 x 80% = 700 x .8 = 560

30 percent off dollars700 = $49030% off of $700= 30% discount applied to $700= $700 - (30% * $700)= $700 - (0.30 * $700)= $700 - $210= $490

12% off of 700 would be 700 - 84 = 616.

35 percent off of 700 is a savings of 245 for a final total of 455.

10 percent off 80 = 7210% off of 80= 80 - (10% * 80)= 80 - (0.10 * 80)= 80 - 8= 72

15% of 700 is 105700-105 = 595

In 80% condition,your Remington model 700 classic is valued at 375 dollars.

Subtracting 80 percent off 130 gives 130 x (1 - (80/100)) = 26.

"20 percent off" means 80 percent still on.80 percent = 0.80.8 x 14.99 = 11.992

80 is 25 percent off of 320.

700 + 80 + n = 780 + n = 700 + 80 + n = 700 + 80 + n = 700 + 80 + n = 700 + 80 + n = 0 = 0

60% of $700 is 420 leaving a balance of 280

That means 100 - 20 = 80 percent from 19.99. 1 percent is 0.1999 80 percent is then 80 times 0.1999 = 15.992

This is a very simple question if you know how to use percents. To convert percentages into decimals think about 100% being equal to 1. So if 100% is 1, then 50% would be .5, 45% would be .45 and so on. Basically you are moving the decimal of the percentages over to the left by two places. Now for the question; 20% off of 700 means that there will be 80% of 700 left (100%-20%= 80%). So you can simply change 80% into a percentage (.8) and then multiply by 700 to find what is left. The answer is 560. Or if you want to know how much is taken off of 700 you could just multiply 20%, or .2, by 700 to get 140. Notice that when you add the 20% (140) and the 80% (560) you will get the full 100% or 700 that you started with.

20% off leaves 80% So the answer is 80% of 100 which is 80.

80% of $25 is $20, so 80% off would be $5.

"20 percent off" means "80 percent still on".80% of $2,000 = 0.8 x $2,000 = $1,600.00

50% off 80 dollars = 40 dollars.

80% of 17.50 taken off of it leaves 3.50 as the total.

20% off leaves 80% 80% of 17.50 = 17.50*80/100 = 14.00

well 10 percent of 800 is 800*.1 which is 80. So 10 percent off of 800 would be 800-80, which is 720.

25% off of 80:= 25% discount applied to 80= 80 - (25% x 80)= 80 - (0.25 x 80)= 80 - 20= 60

20 percent off leaves 80 percent on.0.8 x 12,590 = 10,072

20 percent 'off' leaves 80 percent 'on'.0.8 x 249 = $199.20

20% of what? 20% off a hundred would leave 80% which would be 80.

Trending Questions

How to Make Money Online?
Asked By
Wiki User

Best foods for weight loss?
Asked By
Wiki User

Did Britney Spears cheat on Justin Timberlake?
Asked By
Wiki User

The more you take the more you leave behind what am I?
Asked By
Wiki User

Where can one find cheap outdoor garden lighting?
Asked By
Wiki User

Is there a way to search all eBay sites for different countries at once?
Asked By
Wiki User

Does Neil Robertson wear a wig?
Asked By
Wiki User

Hottest Questions

How did chickenpox get its name?
Asked By
Wiki User

Do animals name each other?
Asked By
Danika Abbott

Previously Viewed

What is 80 percent off of 700?
Asked By
Wiki User

Unanswered Questions

Mabuti at di mabuting epekto ng pananakop na mga espanyol?
Asked By
Wiki User

Ano ang suliranin sa walang sugat ni severino Reyes?
Asked By
Wiki User

What shape are the roofs in Moscow?
Asked By
Wiki User

Why is cardboard not good for making umbrella?
Asked By
Wiki User

What cast of Maratha surname BEDEKAR?
Asked By
Wiki User

What does VII stamped on gold looking jewelry mean?
Asked By
Wiki User