Loading...

60 equals seconds in a minute

60 kg-m/s just took the apex test!

Which has a greater speed, a heron that travels 60 meters in 60 seconds or a duck that travels 60 meters in 5 seconds. Explain.

To convert cm to m divide by 100 To convert s to min divide by 60 → 36 cm/s = 36 × (1 cm)/(1 s) = 36 × (1 ÷ 100 m )/(1 ÷ 60 min) = 36 × (1/100 m ÷ 1/60 min) = 36 × 60/100 m/min = 21.6 m/min

vx = 30.0 * cos 60 = 15.0 m/s vy = 30.0 * sin 60 = 25.9 m/s ax = -9.81 m/s/s; ay = 0 m/s/s At the maximum height, vf = 0 m/s 0 = 25.92 - 19.62dy dy = 34.1 m Range I don't know

60 × 46 = 2,760 seconds.Note: there are 60 seconds in1 minute, and 60 minutes in 1 hour.

Initial speed = 60 m/sFinal speed = 80 m/sAverage speed = 70 m/sDistance = (average speed) x (time) = (70 m/s) x (12 s) = 840 meters

120 kg-m/s

Are you sure about the letter "o"? 60 equals seconds in a minute and minutes in an hour.

7000/60=116.66667 m/s

You have a right triangle and can use trig. Degree mode. tan(theta) = adjacent/opposite( y component ) tan( 60 degrees) = (5 m/s)/(y comp.) y component = 5 m/s)/(tan 60 degrees) = 2.887 m/s ( you can call it 3 m/s ) -----------------------------------------------

I would hazard a guess it is 60 seconds in one minute

(60 m + 180 m)/(4 * 60 s) = 1 m/s

60 m/s

-2 m/s^2

Distance = Rate * Time or, in this case Rate = Distance/Time Heron: Rate = 600 m/60 s = 10 meters/second -------------------------- Duck: Rate = 60 m/5 s = 12 meters/second The duck is a bit faster than the Heron

speed = distance/time = 800m/40s = 20 m/s Perhaps you want it in another unit: 1 min = 60 s 1 hr = 60 min = 60 × 60 ss = 3600 s 1000 m = 1 km 1.609344 km = 1 mile → 20 m/s = 20 × 3600 m/h = 72000 m/h = 72000 ÷ 1000 km/h = 72 km/h = 72 ÷ 1.609344 mph ≈ 44.7 mph ≈ 45 mph

In CT, women born in the 1950's named Mariliyn M.

Given (Degrees) (Minutes) (Seconds):-- Divide (Minutes) by 60. Call the result 'M'.-- Divide (Seconds) by 3,600. Call the result 'S'.-- Take (Degrees), and add 'M' and 'S' to it.Example:41degrees 12minutes36seconds'M' = 12/60 = 0.2'S' = 36/3,600 = 0.01Degrees + 'M' + 'S' = 41.21 degrees

1 m/s² (1 metre per second per second) is a measure of acceleration, NOT speed. Assuming you mean a swim rate of 1.0 m/s (1 metre per second), then: time = distance ÷ speed = 900 m ÷ 1 m/s = 900 s 60 s = 1 min → 900 s = 900 ÷ 60 min = 15 minutes ---------------------------------- Assuming you really do mean that you swim with a constant acceleration of 1 m/s² and you start at 0 m/s, then: s = ut + ½at² s = 900 m u = 0 a = 1 m/s² t = unknown → 900 m = 0 m/s × t + ½ × 1 m/s² × t² → 900 m = ½t² → t² = 1800 s² → t ≈ 42.43 s If you start at 0 m/s and accelerate at 1 m/s², then it will take approx 42.43 seconds to cover 900 m.

117600 = m (kg) * 9.8 m/s^2 * 200 mm = 60 kg.

6.0 m/s

1 min = 60 sec 1 hour = 60 min = 60 × 60 sec = 3600 sec 1,609.344 m = 1 mile (exactly) It will travel: Distance = speed × time = 253 m/s × 6 hours = 253 m/s × 6 × 3600 s = 5,464,800 m = 5,464,800 ÷ 1,609.344 miles ≈ 3,395.70 miles.

120

S + M + L = 180 S = L - 90, M = L - 60 so (L - 90) + (L - 60) + L = 180 ie 3L = 180 + 90 + 60 L = 60 + 30 + 20 , = 110 degrees, so M = 50 degrees and S = 20 degrees