80 pages in 2 hours is equivalent to 40 pages in 1 hour. So the unit rate is 40 pages/hour The formula for rate is distance divided by time.

If she reads 150 pages in 5 hours, her reading rate is 1/2 page a minute or 30 pages per hour.

40 pages/hour or 2/3 page per minute

44 pages/2 days22 pages per day============ pg/d

The answer is 40:1 , also why do all my math homework answers always here?

That depends on the rate of travel.

At that rate, 12 lawns could be mowed in 30 hours.

You are supposed to divide the number of hours by the number of days. The result (the unit rate) means how many hours you worked (or whatever the hours represent) per day.

Alice's rate would be 10,600 words in 5 hours.

If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?If they travelled 350 miles in 7 hours, what rate of speed were they doing?

If everyone types at the same rate, three.

Depends on average rate of speed. At 50MPH, about four hours. At 100MPH, about two hours.

OF what? You divide the yearly by how many days you work, then how many hours a day.

Depends on the capture rate and resolution.

The answer depends on how many hours you are contracted to work.

It depends on how many hours you are contracted to work.

It depends on how many hours you are contracted to work.

The answer depends on how many hours you are required to work!

268 - 124 = 144 144 x 2 = 288 So, 288 minutes.

It depends on the font size and the length of the words. Typed you can estimate about 500 words per page. At that rate 2500 words would be about 5 pages.

stan and lienold wrote 8 pages in 27 minutes.At this rate how many pages can they write in 45 minutes?

90/6 = 15 pages per day

Distance = Rate X Time in this case.... Time = Distance/Rate 2000 miles/2 mph = 1000 hours

time= distance/rate =318miles / 50mph =6.36 hours

Trending Questions

Can you treat poison ivy with econazole nitrate cream?

Asked By Wiki User

Who is the actor in the Capital One commercial that plays Santa Claus?

Asked By Wiki User

How many dollars make 600000 cents?

Asked By Wiki User

Is big Sean a crip or a blood?

Asked By Wiki User

Hottest Questions

Previously Viewed

clearUnanswered Questions

Which sony ericson model does Emma Watson use?

Asked By Wiki User

Where is the legendary in Indigo?

Asked By Wiki User

What ratio do you mix 2k beta colour high fill?

Asked By Wiki User

Which New Zealander has won cycling medals?

Asked By Wiki User

Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.