Q: Answers for ccna 4 module 1 version 4.0?

Write your answer...

There are infinitely many possible answers. One possibility is 30/40.There are infinitely many possible answers. One possibility is 30/40.There are infinitely many possible answers. One possibility is 30/40.There are infinitely many possible answers. One possibility is 30/40.

28 out of 40 is 70%

3 + 37 = 40 is one of several possible answers.

There are two answers to that. If you get 80% of 40 and add it on, you get 72. If you get 80% as a value and add it to 40, you get 40.8

If five people answer eight questions each, then there are 40 total questions. 5 x 8 = 40 If 12 of those 40 answers are wrong, then 30% of the questions are wrong. This leaves 70% of the questions to be right. 12 / 40 = 0.3 0.3 = 30% 40 - 12 = 28 28 / 40 = 0.7 0.7 = 70%

Level 40

at level 40

There are infinitely many possible answers.Let A be any number greater than 6.325 and let B = 40/A.Then AB = A*40/A = 40.There are infinitely many numbers greater than 6.325 so there are infinitely many choices for A and hence infinitely many answers to the question.

35%

the answers is 40

Possible answers are: 24/40 ; 0.675

100 centimetres = 1 metre so 40 cm = 40/100 = 2/5 metres. Simple!

There are many possible answers. One possible pair is 2 and 40.

The Average Salaries For CCNA Certificate Holders are Very Huge.According to payscale.com For network engineers around $46k to $95K,Network Admininstrator around $ 40 k to 80k for sr.network Engineer - around $ 68k to $ 119,660 and for system admininstrator around 42k to 83k. - Matthw Williams, Senior Programmer , Quontra Solutions.

The subbed version is on Veoh.com

40 bucks

Ferroseed evolves at level 40

Three fourths = 3/4 First find one fourth (one quarter) by dividing by four. 40/4 is 10. Then find three fourths by multiplying by three. 10 x 3 = 30. 3/4 of 40 is 30. 30 answers were correct.

The answer is (24/60)*100 = 40% The answer is (24/60)*100 = 40% The answer is (24/60)*100 = 40% The answer is (24/60)*100 = 40%

80%=80/100 80/100 x 50 questions = 40 correct answers. therefore 50 - 40 = 10 incorrect answers.

The answer depends on the units used for 40 and 6. It should be obvious that the answers will be different for 40 seconds as opposed to 40 years!

The word "grieved" is in the King James Version of the Bible 40 times. It is in 40 verses.

its mounted under the hood on the driver side fender

level 40 i think

Just train a wailmer to level 40.