Top Answer

There are 8,784 hours in a leap year.

๐

0๐คจ

0๐ฎ

0๐

017520 hoursIt depends on what years they are if it is no leap year 8,760 with a leap year 8,761

There are 24 more hours...

In the typical year there are 8,760 hours. In a leap year, there are 8,784 hours.

Not in a leap year, 28 days x 24 is 672 hrs. On a leap year, 696 hours.

There are 8736 hours in a year on leap years,but there are 8760 hours in a year on normal years.

There are 366 days in a leap year. There are 24 hours in a day. Therefore 366 x 24 = 8784 hours in a leap year.There are 8784 hours in a leap year.365 Days x 24 Hours/Day = 8760 Hours8760 Hours/365 Days + 24 Hours/1 Day = 8784 Hours/366 Days.Normally, a year is 8760 hours. so, in leap hour,it is considered 8784 hours.

A leap year has 366 days; a day has 24 hours. Just multiply those two numbers.

There is exactly the same number of hours in a year in Australia as there is in all other countries that observe the Gregorian calendar. In a non-leap year, there are 8760 hours in a year, and in a leap year there are 8784 hours in a year.

24x365=8760 hours or 8784 in a Leap Year. This is the simplest answer.

1416 in a non-leap year and 1440 in a leap year.

1 day = 24 hours1 year = 365 days1 year = 365x24 hoursFor leap year1 year = 366 days1 year = 366x24 hoursIf the First, Second or Third year is a leap year then, there would be 29 leap years.Number of hours in 115 years = 29x366x24 + 86x365x24 = 1008096.But, if the fourth year is a leap year then, there would be 28 leap years.Number of hours in 115 years = 28x366x24 + 87x365x24 = 1008072.

There are 21,899 in a leap year.

if you mean how many hours you should sleep in a year it would be 3,650 hours of sleep for a regular year not a leap year

Depends on when the leap year starts

365 except leap year...

Well, there are 365 days in a "non leap year" and there are 24 hours in a day so 365x24=8760. But, every year which is not a leap year there is an extra quarter of a day so 24 divided by 4 =6, so there is another six hours on top of the 8760 so altogether there are 8766 hours in a "non leap year".Hope I helped....

11,395.8 hours using 365.25 days to account for if the year is a leap year, 11,388 hours if the year is a normal year, and 11,419.2 hours if the year is a leap year. The most likely answer would be the one using 365 days, so 11,388 hours.

If it's in the leap year there are 365 days. Multiply by 24 hours in a day. Therefore there are 8760 hours in a year.

365 days in a year 24 hours in a day 24 x 365 = 8760 hours in a year 8784 hours in a leap year

365 x 24 = 8760, So there are 8,760 hours in a standard year, 8,784 in a leap year.

we have leap years because every year there is 6 extra hours so we times it by 4 which equals 24 hours so we have a leap year every 4 years .

How many what in a leap year?

There are 8,760 hours in a regular year, or 8,784 hours in a leap year, in England, or absolutely anywhere else on earth.

number of days*24 depending whether or not it is a leap year

24 hours in one day, 365 days in a year, I make it 8760 hours, or 8784 hours in a leap year.

Trending Questions

Hottest Questions

Previously Viewed

clearUnanswered Questions

What classification instrument of tongatong?

Asked By Wiki User

What is Hugh hefner penis size?

Asked By Wiki User

What online sites don't ask for cvv?

Asked By Wiki User

What ACHIVR VISB on my bank statement?

Asked By Wiki User