Best Answer

how long will it take me to drive 30 miles going 40mph

Q: How long does it take to drive 30 miles going 40mph?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

10 hours

30 minutes.

1 hour 45 minutes.

1hour 30minutes/5400secs/90minutes/1.5hours

Divide 60 by your MPH. at 40MPH, it will take 60/40 = 1.5 hours.

Well if you are driving 40 miles PER hour, it means it takes 1hour to drive 40 miles. So we know how long it would take to drive 40 miles at 40mph, but there is an extra 20. To do this we just use simple halfing. At 40mph, it would take 1HOUR to drive at 40mph, so if we think, oh it would take 30minutes to go 20 miles at 40miles per hour. So your answer is 1 hour 30 minutes. By Elly Goodwin, Year 8

It would take .525 of an hour to drive 21 miles at 40mph without traffic, or a little over half an hour.

90 minutes 40 x 1.5 = 60 60 x 1.5 = 90

Half an hour

3 hours to drive 165 miles going 55 miles per hour.

7 hours to drive 420 miles going 60 mph.

It should take you a little over 3 minutes if you travel at 40mph constantly