Study guides

☆☆☆

Q: How long will 40 miles take to drive?

Write your answer...

Submit

Related questions

haha

40 minutes

40 minutes.

To find out how long it will take to drive 470 miles at 40 mph, divide 470 by 40. The answer is 11.75 hours or 11 hours and 45 minute.

24 mins

30 minutes.

depends how fast your going !

It will take: 30/40 = 3/4 of an hour

.It will take about 40 minutes to drive the 33.3 miles.

About 40 hours

15 min.

36.21

2.7252.725

26.67 minutes.

About 9 minutes.

8 minutes

25.5 minutes.

22.5 minutes.

It will take 1 hour and 30 minutes to drive 60 miles at 40 mph. You can go 40 miles in 1 hour, therefore you will go 20 miles in half an hour. 40 + 20 = 60 miles.

It depends on how fast you are going. If your are going 40 mph then it will take you 1 hour

60/40 = 1.5 hours

It will take: 2800/70 = 40 hours

1.5 hours.

Three minutes.

27 seconds

People also asked