Math and Arithmetic

How many ODD DAYS IN DECADE?

012

Top Answer
User Avatar
Anonymous
Answered
2020-08-14 10:37:52
2020-08-14 10:37:52

half of them

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

User Avatar
Anonymous
Answered
2020-08-13 08:39:27
2020-08-13 08:39:27

1

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

Related Questions


There are 365 days in a year so a decade is ten years which means that there is 3650 days in a decade.

Do you mean decade? If so a decade has 10 years which equals to 3652.42199 days

The total days in a decade if the decade starts with a leap year would be 3653. 365 x 10, + 3.

A decade is 10 years. There is technically 365.25 days in a year. So 3652 and a half days in a decade

365 total days in a year/2= 183 odd days.

365.25 X 30 years=10957.5 days A year has 365.25 days. Decade has 10 years.

There is an average of 18624.25 odd-numbered days in 100 years.

Allowing for leap years, each year is approximately 365.25 days. So a decade is approx 3652.5 days.

There is a total of 16 odd numbered days n the month of December.

The parity (odd or even) of days depends on the number of days in a month - not the number of days in a week.

Since each year is 365 days (except in Leap years) and there are 10 years in a decade , there are 10x 365 day + 2 or 3 leap days, depending on which 10 years you choose. So... 3652 or 3653 days in a decade.

1 decade = 3,652.42199 days6 decades = 21,914.53194 days

there are 186 odd days if it is NOT a leap year.

Decade = 10 years. So total number of days = 10*365 (ordinary days per year) + 2 leap days =3652 days

one decade is 10 years, one decade is 3650 days

28 days... every odd-numbered year has 28 days.

1 decade or 10 years is greater than 3000 days

The same as it does on even days of the year!

There are 31 days in 7 months with 16 odd There are 30 days in 4 months with 15 odd There are 28 days in 1 months with 14 odd That is each year 7 x 16 + 4 x 15 + 1 * 14 = 186 odd days in 300 years that is 300 x 186 = 55,800 add 300/4 = 75 days for Leap year (Feb29) and that is 55800 + 75 = 55,875 odd days except every 100 years there is no leap year so subtract 3 Total = 55,872 odd days

It's not really a decade if you exclude leap years, but 365 x 10 = 3650.

A Decade Has 10 Years And Decade Starts With D.

31 Days. The first 5 odd months, and the last 3 even months, have 31 days.

by their nature the days of the week by name are neither even or odd. The numerical day of the month a day falls on can be either even or odd. Note that a month with 31 days will have an odd day at the end of month followed immediately by another odd day. This never happens for even days.


Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.