About 8 months.
Approximately 8 months, or 7.88 average months of 30.4 days each.
Mostly every month has 30 days, so if you divide 240 from that it's 8 months roughly.
8 months = 240 days = 0.6667 years
there are ten days in 240 hours
240 days = 20,736,000 seconds.
There are 34 weeks and 2 days in 240 days.
It depends on if the months are different in length. For instance, some months have 30 days, some have 31, and February has 28 (except for leap year which is 29 days). To answer your question, 8 months that have 30 days in it equals 240 days. Then you multiply 240 X 24 which equals 5760 hours and then multiply that by 60 which equals 345,600 minutes.
240 months240 months !
Typically a work week consists of five business days. There are generally four weeks in a month for a total of twenty work days in a month. Since there are twelve months, you calculate the number of workable days in the month by how many months are in a year. 20 days x 12 months = 240 workable days per year
24 X 240= 5760