Best Answer

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

52 weeks * 2 days = 104 days.

More answers

52 weeks * 2 days = 104 days.

Q: How many days in a year is two days per week?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

6 days per week x 52 weeks per year = 312 days per year

7 days per week, 365.25 days per year = (65 X 365.25)/7 = 3391.61 weeks

The best way to go about remembering how many days are in the week is to memorize that there are 7 days per week.

While techinically it would depend on what 6 month period given that months are of different lengths. Though a general answer would be:52 weeks in a year / 2 (because only 6 months) = 26 weeks26 weeks * 3 days per week = 78 days of work78 days / 7 days per week = 11.14 weeks.So, working 3 days per week for half a year would be equivalent to working approximatly 11 weeks per 6 months.

It's impossible to give an exact number, because the years don't always start on the same days of the week. But we can find an approximate answer by doing a very simple calculation: 365 (the number of days in a year) / 7 (the number of days per week) * 5 (the number of non-weekend days per week) = 260

Related questions

6 days per week x 52 weeks per year = 312 days per year

It depends on how many hours per day, how many days per week, and how many weeks per year you want to work, so for example multiply 19.00 by 8 (hours per day), then by 5 (days per week), then by 50 (weeks per year) and you will have your answer.

How many days do actors have to work per week?

Approximately 200 days.

7 days per week, 365.25 days per year = (65 X 365.25)/7 = 3391.61 weeks

While techinically it would depend on what 6 month period given that months are of different lengths. Though a general answer would be:52 weeks in a year / 2 (because only 6 months) = 26 weeks26 weeks * 3 days per week = 78 days of work78 days / 7 days per week = 11.14 weeks.So, working 3 days per week for half a year would be equivalent to working approximatly 11 weeks per 6 months.

The best way to go about remembering how many days are in the week is to memorize that there are 7 days per week.

It's impossible to give an exact number, because the years don't always start on the same days of the week. But we can find an approximate answer by doing a very simple calculation: 365 (the number of days in a year) / 7 (the number of days per week) * 5 (the number of non-weekend days per week) = 260

5 days per week

5 days per week usually 730-3.00 or 4.00

Two weeks on 1 week off means you are on for a third of the time. So in a year (=365 days), you should be on 2*365/3 = 2431/3 days.

Four days.