Top Answer

12 inches = 1 foot so 18 inches = 18/12 = 1.5 feet

and so 10000*18 inches = 10000*1.5 feet = 15000 feet.

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

There are 12 inches in one foot. Therefore, 10000 inches is equal to 10000/12 = 833.3 recurring (that is, 833.3333...) feet or 833 feet 4 inches.

10,000 feet = 120,000 inches

15000

15,000 feet or 2.84 miles.

10,000 feet = 120,000 inches

It depends entirely on how long the persons stride is !

i'm presume you have a close relative that's 5ft 4

12 inches in a foot (10000/12 = 833.33 feet) and 5280 feet in a mile (833.33/5280 = .1578 miles

4.73 miles1 natural step is about 30 inches1 foot = 12 inches1 mile = 5280 feet10000 steps * 30 inches/1 step * 1ft/12 inches * 1 mile/5280 ft = 4.73 miles

Really depends on how long your step is. If it's 18 inches (1 and 1/2 feet), then 10,000 steps per day is 2.84 miles per day.

Not all size 11 shoes are the same length. But some are 11 inches. 50 steps x 11 inches = 550 inches 46 feet = 552 inches

there are 729,133,858 inches in 10000 nautical miles.

The equivalent to 10,000 feet remains 10,000 feet.

depending on the riser height of the steps. If the risers are 7 inches, it would take about 102 steps to reach 60 feet. 108 steps would get you to 63 feet exactly.

633600000 inches

10000

== ==

2,310,000 cubic inches.

There are 5280 feet in one mile. Therefore, 10000 feet is equal to 10000/5280 = 1.893 recurring (that is, 1.8939393..) miles.

Different people have steps of different length. I suggest 30 inches = 2.5 feet per step, which would imply 7,500 feet.

3333.333333333333333333333333333333333333 feet

31 inches = how many feet and inches 2 feet and 7 inches

10,000 steps x (22 inches/step) x (1 foot/12 inches) x (1 mile/5,280 ft)= 10,000 x 22/12 x 5,280 = 3.472 miles(rounded)

it would all depend on your stride. a person's stride of 24 inchs yields 40 steps for 80 feet while a person's stride of 36 inches yields 16.6 steps for 80 feet

1