answersLogoWhite
Math and Arithmetic
Weight and Mass

How many groups of 250g would you have in 3 kg?

123

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2010-05-05 05:00:27

12 groups of 250 g will be in 3 kg

505152
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
2
๐Ÿ˜ฎ
2
๐Ÿ˜‚
1

User Avatar
Anonymous
Answered 2020-04-01 10:57:04

12

012
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

User Avatar
Anonymous
Answered 2020-04-01 10:58:44

2,750g

012
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
1
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

User Avatar
Anonymous
Answered 2020-05-19 15:42:38

12g

001
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

User Avatar
Anonymous
Answered 2020-08-24 21:28:21

12 groups

001
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

Your Answer

Related Questions


There are 8 x 250g bags in 2 kg.


A small handheld calculator would weigh around about 250g


the orange is 250g, no oranges weight more than 480g


250g = 0.250kg So 1 kg is greater than 250g.


The metric system uses units and a multiplier prefix. In this case the "base" unit is g (gram), and the prefix multipliers are: 250 g → no multiplier 250 kg → multiplier is k which is "kilo-" meaning 1000 → 250 kg = 250 × 1000 g = 250,000 g → 250 kg is greater than 250 g.


well u have to divide by 100 so it will be 0.250ok saythanku at least


It is 250/3000 which can be simplified, if required.


1 kg = 1000 grams = 4 lots of 250 g So 4 kg = 16 lots of 250g


250g as a percentage of 10 kg = 0.25 kg as a % of 10 kg = 100*0.25/10 = 2.5%


2.3 kg = 2300 g (1kg = 1000g)So, 2300 g + 250g + 700g = 3250g or 3.25kg


2 kg = 2 x 1000 grams = 2000 grams number of bags = 2000/250 = 8 bags


250g per person, so for 30 that'll be a 7,5 kg turkey


This cannot be sensibly answered. A milliliter (mL or ml) is a measure of volume, grams (g), kilograms (kg) and milligrams (mg) are measures of weight or mass.


1000 g = 1 kg so 250/1000 = 1/4


12950 grams Convert 12 kg to 12000 g, and add 300 + 12000 + 400 + 250


Answer: 62 kg = 136.686 lb


Break this question down into what you know and what you need to know: They have 1kg plus 250g of flour. 1000g =1 kg 250g = 0.25kg So they have 1.25kg of flour. If they want to make 5 loaves they will need 2.5kg of flour. The total amount they need minus the amount they have is 2.5kg - 1.25kg = 1.25kg. So they need 1.25kg more flour if they wish to make 5 loaves.


around 6000 kg if you weighed 6 kg in earth


One kg is 1000 grams, so 3 kg is 3000 grams. 3000/250=12 So 250 grams is 1/12 of 3 kg, or about 8%


A DVD is not a measurement of weight while a kg is. If you mean how many DVDs would weigh one kg, then approximately 6.


2 kg would be about 6-7 leeks of average size.


1000 grams is 1 kg, so 3756 grams would equal 3.756 kg.



You would have : m = ( 4.53 kg ) ( 1000 g/kg ) = 4350 g <--------------


litres of what? if water it would be 15 kg but 1 litre of lead would be 13 kg



Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.