Study guides

Q: How many minutes are in 1 and 1 fourths of an hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

45 minutes !

A hour is sixty minutes Divide the hour by 4 gives you 1 fourth which equals 15 minutes The question requires three fourths so multiply 15 by 3 to get three fourths. 15x3=45. Three fourths of an hour is 45 minutes.

30 Minutes = Half An Hour 60 Minutes = 1 Hour 90 Minutes = 1 Hour & A Half

60 minutes = 1 hour therefore 65 minutes = 1 1/12 hour or 1 hour 5 minutes

1 hour = 60 minutes.

1/12 hour = 5 minutes

1/5 hour = 12 minutes.

1 hour = 60 minutes so 1 hour and 48 minutes = 60 and 48 minutes = 108 minutes. Simple!

68 minutes is 1 hour 8 minutes.

1 hour = 60 minutes1 hour + 55 minutes = 60 minutes + 55 minutes = 115minutes

There are 60 minutes in 1 hour.Therefore, 70 minutes is 1 hour 10 minutes.

Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.Around 1 hour and 45 minutes by air.

1 hour is 60 minutes. 60 minutes + 30 minutes = 90 minutes

1 hour = 60 minutes 1/12 hour = 60/12 minutes = 5 minutes.

60 minutes = 1 hour 10 minutes = 1/6 of an hour

1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.1 hour = 60 minutes so 1 hour 45 minutes = 60+45 = 105 minutes.

1/30 of an hour is 2 minutes.

1 hour = 60 minutes.

1/4 of an hour is 15 minutes.

1/28 of an hour is 2.14286 minutes.

There are 20 minutes in a 1/3 of an hour

There are 60 minutes in 1 hour. Divide 115 by 60 to find the answer which is 1 hour and 55 minutes.

1 hour (60 minutes) + 65 minutes = 125 minutes

60 minutes = 1 hour therefore 112 minutes = 1 hour 52 minutes.

1 hour = 60 minutes so 1 hour and 50 minute = 60 + 50 = 110 minutes