Since cream cheese usually comes in 4-ounce and 8-ounce packages, and since there are 16 ounces to the pound, it would take eight (8) 4 oz. packages or four (4) 8 oz. packages to equal 2 pounds (32 oz.).
One 8 oz. package would be 1/2-pound (1/2 lb.). Four packages would be 2 lbs.
8x4=32 ounces. 16x2=32 ounces
There may be other size packages of cream cheese, so divide into 16 the number of ounces contained in the package. The resulting answer will be how many packages you need to equal one pound. If you need two pounds, divide the number of ounces in the package into 32. The answer will be how many packages of cream cheese you need to equal 2 pounds.
There are 16 ounces in 1 pound. So if you have 3 pounds of cream cheese, you have 48 ounces. Therefore, if all you need is 5 - 8oz packages (40 oz. total), then you have more than enough.
2 - 250 gram pkgs.
There are 16 ounces to a pound, thus an 8 ounce package of cream cheese is 1/2 pound. If you want 2 1/2 pounds of cream cheese, you want 5 packages of cream cheese.I assume that "2 12 pounds" means 2 1/2 pounds, but if you wanted a different amount, you can do one of the following calculations:a) Multiply the number of pounds by 2 (which is the same as dividing by the 1/2 lb weight of the package of cream cheese) to determine the number of packages;orb) Convert the number of pounds to ounces by multiplying by 16, then dividing that amount by 8 (the weight of the package of cream cheese in ounces) to determine the number of packages.
It would take two 8-ounce packages of cream cheese to equal one pound, since there are sixteen ounces in a pound.
An ounce of cream cheese equals 2 tablespoons
That is 2 packages
About 1,361 grams (approximately 453.6 grams per pound).
16 ounces in a pound 16*2.5 = 40 oz
depends on the size of the cream cheese block.