### How many seconds in 7 mins and 40 secs?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 7 minutes 40 seconds is equal to 7 x 60 + 40 = 460 seconds.

### How many seconds are in 7 minutes?

There are 420 seconds in 7 minutes, since 7 minutes * 60 seconds/minute = 420 seconds.

### How many sceonds in 7 minutes?

1 minutes = 60 seconds ⇒ 7 minutes = 7 x 60 seconds = 420 seconds

### How long does it take to do ten miles at 80mph?

7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds. 7 minutes and 30 seconds.

### How many minutes and seconds in 7 days?

there are 604,800 seconds in 7 days and 10,080 minutes

### How many days hours and minutes is 10000000 seconds?

10,000,000 seconds... time to break out the calculator. 166,666 2/3 minutes 2,777 7/11 hours 115.740740740... days So 115 days, 17 hours, 46 minutes, and 40 seconds

### If you run 6 miles in 46 minutes how many minute miles is that?

That means you doing a mile every 7 minutes and 40 seconds, or 7.8 miles an hour.

### How many minutes and seconds is there in 7 hours?

1 hour = 60 minutes = 3,600 seconds 7 hours = (7 x 60) = 420 minutes 7 hours = (7 x 3,600) = 25,200 seconds

### How many seconds are there in 7 minutes Why?

There is 60 second in a minute so for 7 minutes there would be 420 seconds.

### How many seconds are in 7.7 minutes?

1 minute = 60 seconds 2 minutes = 120 seconds . . 7 minutes = 420 seconds 7.7 minutes = 462 seconds

### How many seconds are in 7 hours?

1 hour=60 minutes 60 minutes=3600 seconds 7 hours=25,200 seconds

### How many seconds are in 2 hours 7 minutes and 42 seconds?

2 hours = 2*60 = 120 minutes So 2 hours 7 minutes = 120 + 7 = 127 minutes. 127 minutes = 127*60 = 7620 seconds Then 2 hours 7 minutes and 42 seconds = 7620 + 42 = 7662 seconds

### How many minutes are in these seconds 142951175?

142,951,175 seconds / 60 = 39,708.6 minutes 142,951,175 seconds = 2,382,519 minutes 35 seconds = 2,382,519 7/12 minutes or 2,382,519.58333+ minutes

### How many hours are in 479 minutes 56 seconds?

479 minutes and 56 seconds equals 7 hours and 59 minutes and 56 seconds.

### How many minutes are there in 423 seconds?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 423 seconds is equal to 423/60 = 7.05 minutes or 7 minutes 3 seconds.

### How many minutes are in 423 seconds?

423 seconds is seven minutes three seconds. 423 - 3 = 420 = 60 x 7

### How many seconds in 7.15 minutes?

1 minute = 60 seconds (definition) 7 minutes = 420 seconds 0.1 minute = 6 seconds 0.05 minute = 3 seconds ------------------------------------- 7.15 minutes = 429 seconds

### What is 7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds?

7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds is 11.583 minutes OR 11 minutes 35 seconds.

### How many seconds are there in 7 miniutes?

420 seconds. Converting minutes into seconds => (x 60) 7 x 60 = 420

### How many hours minutes and seconds are in 29236 seconds?

29236 seconds is equal to 29236/60 = 487 minutes 16 seconds. There are 60 minutes in one hour. Therefore, 487 minutes 16 seconds is equal to 8 hours 7 minutes 16 seconds.

### How many days are in 4000 seconds?

60 seconds in a minute, 60 minutes in an hour, so 3600 seconds in an hour. 4000 seconds is about an hour and 7 minutes.

### How many seconds in 7mins and 20 secounds?

1 minute = 60 seconds ⇒ 7 minutes 20 seconds = 7 x 60 seconds + 20 seconds = 440 seconds

### How many hours and minutes are in 447 minutes?

447 minutes is 7 hours, 27 minutes, 0 seconds.

### How many minutes is 28?

28 seconds is 7/15 minutes or 0.466667 minutes. 28 hours is 1680 minutes.

### What is 8 hours 5 minutes 60 seconds subtract 7 hours 6 minutes 7 seconds?

59 minutes 53 seconds

### What is bigger 350 seconds or 7mins?

7 minutes = 7 multiply by 60seconds = 420 seconds 7 minutes is bigger than 350 seconds

### How many seconds equal 7 minutes?

there are 60 seconds in a minute so to get the answer you have to multiply 60x7=420

### How many weeks days hours seconds and minutes in 2012?

522/7 = 52.29 weeks 8,784 hours 31,622,400 seconds 527,040 minutes

### How many minutes are there in 7 days?

If there is 60 seconds in 1 minute and there is 60 minutes in a hour and there is 24 hours in a day there is 5040 minutes in 7 days.

### How do you convert seconds into minutes and seconds?

To convert seconds into minutes you divide the total amount of seconds by 60: 455 seconds ÷ 60 = 7.583333 minutes. Then multiply the decimal part by 60 to get the leftover number of seconds: .583333 x 60 = 35 seconds. So in this example, 455 seconds = 7 minutes, 35 seconds. Or The other way is 455 ÷ 60 = 7.583333 minutes 60 x 7 = 420 seconds 455 - 420 = 35 seconds… Read More

### How many minutes are in 67?

I can only assume you mean seconds. 67s is 1 and 7/60 minutes, or 1.116666667 minutes.

### If runnning at 8 mph how many minutes will it take to finish a mile?

About 7 minutes and 30 seconds.