Science
Math and Arithmetic
Calendar

# How many seconds are in a day a week a month and a year?

###### Answered 2010-11-30 03:04:27

1 day= 86400 seconds

1 week=604800 seconds

1month=2629743.83 seconds

1 year=31556926 seconds

๐
0
๐คจ
0
๐ฎ
0
๐
0

## Related Questions

86400 seconds in a day 60 seconds in a minute 604800 seconds in a week 2628000 seconds in a month 31622400 seconds in a year

There are 86,400 seconds in a day. There are 604,800 seconds in a week. There are 31,536,000 seconds in a 365 day year and 31,622,400 seconds in a leap year.

There are 2,505,600 seconds in February in a leap year.

There are seven days in a week, 28-31 days in a month, depending on the year and month, and approximately 365.24 days in a year.

60 seconds x by 60 (minutes) x 24 (hours) x7 (days in a week) x 4 (there is about 4 weeks in a month) x 12 (months in a year) =about 1036800 seconds

5th week of what? 5th week of a month, zero. 5th week of a year, then only one.

It doesn't matter how many days are in a month, or, for that matter, how many months are in a year. 1 day = 86,400 seconds 1 year = 365.25 days (rounded) 365.25 days = 31,557,600 seconds

1 hour: 3600 seconds 1 day: 86400 seconds 1 30-day month: 2592000 seconds 1 365-day year: 31536000 seconds

depending on how many days there areon the 13th month. if the 13th month would have 31 days i'd say ther'd be 396 days in a year oh and there would still be 60 seconds in a minute.if u ask how many seconds are in a year with thirteen months it would be 34,214,400 seconds in it i think? hope this helped...

there are 4 weeks in the month of feburary as it has 28 days but in leap year it has 29 days and 5th week also

a judge can make up to 3000,000 dollars in a year but I am not to sure about in a week or in a month

It depends on the year, but this year (2008) there are 23. John ----

Number of seconds in a week (60x60x24x7) = 604,800 sec. per week Number of minutes in a year (60x24x365) =525,600 min. per year Therefore the answer should be 'Yes'

For a 4 week month it is about \$61538.46 For a 5 week month it is \$76923.07

So there are 12 months in a year. There is on average 365.25 days in a year. Therefore 365.25 / 12 is 30.4375 days per month avr. This *24*60*60 is 2,629,800 seconds in a month.

There are about 31.5 million seconds in a year.

1 year =365x86400 = 31,536,000 seconds There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour and 24 hours ina day. 1 day = 24x60x60 = 86,400 seconds There are 30 days in a month (depends on which month since some are more or less) 1 month = 30x86,400 = 2,592,000 seconds There are 365 days in a year 1 year =365x86400 = 31,536,000 seconds so in 15 yrs and 11 mos and 7 days there are 15x31536000 + 11*2592000 + 7(86400) = 502,156,800 seconds

To answer what day of the week a specific date was on requires the complete date including day of the month, month, and year.

Tom Brady makes approximately \$115,384 per week, \$500,000 per month, and \$6,000,000 per year.

Friday (Jumma) is the holy day of the week and the month of Ramazan is the holy month of the year.

###### Math and ArithmeticCalendarLeap YearJokes and RiddlesSalary and Pay RatesClub PenguinTimeTom BradyIslam

Copyright ยฉ 2021 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.