### How many minutes are n 127 seconds?

There are 60 min in a Sec. SO ... (127 min)/60 = 2 min 7 sec.

### How many seconds are in 3 mins and 25seconds?

1 min = 60 seconds 2 min = 120 seconds 3 min = 180 seconds (3 min + 25 seconds) = (180 seconds + 25 seconds) = 205 seconds

### How many seconds equals up to seven minutes?

One minute = 60 seconds. Multiply 60 (sec) by 7 (min), which yields 420 (sec)

### How many seconds are in 16 min?

There are 60 seconds in a min. Therefore 16 mins will have 16*60 seconds in it ..... I will let you do the multiplication.

### How many seconds in 5 min?

There are 60 seconds in a minute, so multiply by 60. 5 min X 60 sec/min = 300 sec.

### How many seconds is in 7.3 min?

There are 60 seconds in a minute. 7.3 minutes * 60 seconds/minute = 438 seconds

### How many seconds in 40 min?

ANSWER: 2400 seconds 40 minutes * 60 seconds/ 1 minute = 2400 seconds

### What is 5min 9sec times 7?

5 min 9 sec = 309 seconds, * 7 = 2163 seconds 2163 / 60 = 36 remainder 3 = 36 minutes 3 seconds

### How many minutes are in 75.5 seconds?

60 sec = 1 min 75.5 sec = 75.5/60 min = about 1.258 min

### Is 350 sec greater or 7 min?

7 minutes is greater than 350 seconds. There are 60 seconds in a minute. Therefore, to convert 350 seconds into minutes, we divide by 60. 350 / 60 =~ 5.8333 5.8333 < 7

### How many seconds are in 3 hours 10 minutes?

There are 11,400 seconds in 3 hours and 10 minutes. To solve, convert to minutes and then convert to seconds: 1 hour = 60 minutes 1 minute = 60 seconds ⇒ 3 hr 10 min = 3 x 60 min + 10 min = 190 min = 190 x 60 sec = 11400 seconds

### How many seconds is 5hr and 30 min?

1 min = 60 s 1 hr = 60 min So 1 hr = 3600 s 5hr = 18,000 s and 30 min = 1800 s. Then 5 hr and 30 min = 19,800 seconds.

### How many seconds is there in 7 min?

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to answer the question. hotheart22's answer: 60x7 easy way to figure it out 6x7=42 42x10= 420 enjoy :)

### How many minutes are in 2000 seconds?

There are: 2000/60 = 33 minutes and 20 seconds in 2000 seconds, since there are 60 seconds in a minute. there are 60 sec/min so take 2000 seconds and divide by (60 sec/min) to get 33.333 minutes.

### How many seconds are there in 60 min?

There are 3,600 seconds in 60 minutes. 1 minute= 60 seconds. 60x60= 3,600.

### How many seconds are in 3 min and 25 seconds?

205 seconds. This is because there are 60 seconds in a minute, and 3x60=180, and 180+25=204.

### How many seconds are in 20 minutes?

1200 seconds. Set up a proportion ... 60 sec = x 1 min 20 min Cross multiply . 1200 = x There are 1200 seconds in 20 mins. 1200

### What is 12 min 45 min 17 min?

12 minutes= 720 seconds 45 minutes= 2700 seconds 17 minutes= 1020 seconds Altogether= 4440 seconds 4440 seconds= 74 minutes

### If you subtract seven eiths from an hour how many min remain?

Time remaining = 1 - 7/8 = 1/8 hour : 1 hour = 60 minutes : 1 minute = 60 seconds 1/8 hour = 60/8 minutes = 7½ minutes = 7 minutes 30 seconds