Best Answer

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

104 weeks and 2 days.

More answers

104 weeks and 2 days.

Q: How many weeks are there in 2 years with no leap year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

2609 weeks.

1 year = 52 1/7 weeks (not counting leap years) 21 years = 1095 weeks (with some days left over if you are counting leap years) ■

365 * 4 = 1460 daysIn general, one of the 4 years will be a leap year, making 1461 days1460 / 7 =208 4/7 weeks if there is no leap year in the four years.208 5/7 weeks normally.

52 weeks in a year, 2 years 3 weeks = 107 weeks. (365+365) / 7 + 3 = 107 R 2 If there is no leap year in that two years, it is 107 weeks 2 days. (365+366) / 7 + 3 = 107 R 3 If there is a leap year in one of the two years, it is 107 weeks 3 days.

Every year has 52 full weeks. In addition, ordinary years have one more day, and leap years have two more days.

Related questions

There are about 208 weeks in 4 years including a leap year but each year has an extra day but a leap year would have two extra days (208 weeks + 6 days about).

2609 weeks.

There are 5 years in 260 weeks, since there are 52 weeks in one year

1 year = 52 1/7 weeks (not counting leap years) 21 years = 1095 weeks (with some days left over if you are counting leap years) ■

6 leap years = 6*366 = 2196 days = 313 weeks + 5 days

A leap year has 52 weeks and 2 days.

In a regular year there are 365 days, so that is 52 weeks and 1 day. In a leap year there are 366 days, so that is 52 weeks and 2 days.

Just under 4 years, as a year is 52 weeks and one day, while a leap year is 52 weeks and 2 days.

28 days in February when it's not a leap year.

In an average year, there are 52 weeks. Hence in 42 years, there are 52 x 42 weeks = 2184 weeks. However, if you want to take the number of days + leap years into account (which occur every four years), then you must calculate using the number of days. Therefore, on average, there are 365.25 days per year (taking into account leap years). 365.25 x 42 = 15340.5 15340.5/7 = 2191.5 weeks. For a specific answer if you're calculating in terms of specific years, you would have to determine which year is the first leap year to determine how many leap years occur in the 42 years.

19.7*365.25 (leap year every 4th year)=7195 days7195/7=1028 weeks

Allowing for a leap year every fourth year, 678 weeks (plus 2 or 3 days).