answersLogoWhite

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2008-09-26 21:05:21

1 trillion seconds = 31 688.7646 years

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0

Related Questions


seconds in one thousand years is 3.15569e10 seconds


There are 31,536,000,000,000,000,000 seconds in one trillion years


I think it is about one thousand Gogol's seconds


Approximately 31,556,926,000 seconds per 1,000 years.


There are 31.71 years in a billion seconds.


60 seconds in one minute. 60 minutes/3600 seconds in one hour 24 hours/86400 seconds in one day (I'll use 365.24 days in a year) 365.24 days/31556736 seconds in one year 14 years/441794304 seconds in 14 years. There are ~441,794,304 seconds in 14 years.


It's 16 minutes and 40 seconds.


1,000,000,000 secs is 31 years, 251 days, 1166 mins and 40 seconds


About one (1.005133596978224) year.


3.169 * 10^295 A lot of years 31690000000000000000000....


In 1.5 minutes: 90 seconds In 1.5 hours: 5,400 seconds In 1.5 days: 129,600 seconds In 1.5 years: 47,335,389 seconds.


1/7 or 0.142857142857142857...


31,536,000 seconds in one year. Eleven days is just over 1,000,000 seconds,,, You're welcome


If you include leap years, every 4 years which adds one day, then the answer is 1,577,836,800


There are 3 full years in 100 million seconds. There would also be just over 2 months after that.


1000000000 seconds is 11574.07407 days, or 1653.439153 weeks, or 31.70979197 years.


1.0X 10^12 seconds (1 hour/3600 seconds)(1 day/24 hours)(1 year/365 days) = 31,709.8 years


One American trillion (ie. 10^12) (Leap years counted & Century Leap Years Counted) One Trillion Seconds = 31,688 Years, 269 Days, 1 Hour, 46 Minutes, 40 Seconds. Non-Leap Years....:24,003 X 31,536,000 = 756,958,608,000 Seconds Leap Years..............:7,685 X 31,622,000 = 243,018,144,000 Seconds Days..................................:269 X 86,400 = 23,241,600 Seconds Hours......................................:1 X 3,600 = 3,600 Seconds Minutes......................................:46 X 60 = 2,760 Seconds Seconds.......................................:40 X 1 = 40 Seconds ================================================================== Total........................................................:1,000,000,000,000 Seconds One British trillion (ie. 10^18) would equal about 31,688,738,506 years 296 days 8 hours 48 minutes 33 seconds. (Leap years counted)


Well under one year; 1 million seconds = 0.031709791983764585 years (around 11.57 days).They would have lived 11.5 days



Check your math and your answer....one billion divided by 31,536000 = 31.7 years, not 31 thousand years. It is actually 31 years, 259 days, 1 hour, 46 minutes and 40 seconds 1 Billion seconds equal 1 billion divided by the number of seconds in a year (31,536,000) equals 31,709.79 years. So just about 32 thousand years


For the short scale billion (1 x 109), one billion seconds is more than 31 years (31.68 years, or 31 years, 251 days).1,000,000,000 divided by 31,557,600 seconds per year (calculator) = 31.6881 years1,000,000,000 divided by 31,556,926 seconds per year (SI) = 31.6887 years


Ok, this is how to figure how many seconds in 44 years: 60 seconds to a minute. 60 minutes to an hour. 24 hours to a day. So, one day is equal to 86,400 seconds. (60x60x24) Now in 44 years you have 11 leap years (every 4 years). So, multiply 86,400 x 11 x 366 and add that to 86,400 x 33 x 365 = number of seconds in 44 years.


It takes about 11,574.1 days for one billion seconds to elapse. This is equal to 31. 7 years based on the fact that a single day has 86,400 seconds.


31,557,600,000,000 (using 365.25 days per year)



Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.