Study guides

☆☆

Q: If 23 equals 71 24 equals 98 25 equals 127 26 equals 158 then 27 equals?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 24 hours in a day so 158 divided by 24 equals 6.583 days.

23plus 24 equals 50 minus 3

18+18+18+19+23+23+24+24=167

22a-23=2422a=24+2322a=47a=47/22a=2.13

8x-1=23-4x 12x=24 x=2

(7+89)=96/4=24-6=18+5=23

the answer is 23.24. Because 23 stays the same and 3 times 8 equals 24

2 feet equals 24 inches which is bigger than 23 inches

8x-1 = -4x+23 8x+4x = 23+1 12x = 24 x = 2

158

Yes because 2 feet equals 24 inches

127 divided by 24 (hours in a day) = 5.291 daysIn other words, 127 hours is equal to 5 days and 7 hours, since 127 divided by 24 is 5, with 7 left over.There are 5.2917 days in 127 hours

Assuming you're talking about statute miles, one kilometer equals 0.621 371 192 24 miles, or approximately .621 miles. Therefore, 127 kilometers would equal approximately 78.9 miles.

8c + 24 + 23 = 71subtract 47 from each side, 8c = 24divide each side by 8, c = 3

- 24 = -24

If I understand the question correctly, the answer is 24, not 127.

45-24 equals = 21

89-24 equals = 65

26 - 21 = 5 or 24 - 23 = 1

24 + 24 + 23 + 24 = 95

24 - 23 = 1

X equals 4

24 hours in a day. ■

4p = 24 p = 6

2 feet because 2 feet equals 24 inches and 24 is bigger than 23 so your answer is 2 feet.

People also asked