answersLogoWhite

0


Best Answer

Divide 450 minutes by 60 the answers is 7.5 hours in 450 minutes.

User Avatar

Wiki User

7y ago
This answer is:
User Avatar
More answers
User Avatar

Wiki User

7y ago

60 minutes = 1 hour so 450 minutes = 450/60 = 7.5 hours. Simple!

This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: If there is 60 minutes in one hour how many hours are 450 minutes?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many hours is 450 minutes equal to?

Is this a trick question? the answer is 7.5 hours, because there are 60 minutes in a hour so you divide 450 by 60 and you get 7.5


How many hours in 450 minutes?

None, but there are 450 minutes in 71/2 hoursTo find this:Divide 450 by 60 (450 / 60)That equals 7.5.But how do we calculate this as precise hours and minutes?Take 7.5; this is 7.5 hours. The .5 is a half; so what's half of an hour? 30 minutes?So this becomes 7 hours and 30 minutes.Short method:450 / 60 = 7.5 = (.5 means half so 30 mins) = 7 hours and thirty minutes.


How many hours will it take to cover a distance of a of 750km if a car was traveling at 100km per hour?

If it was 100k per hour, then 750k would mathematically be 7 and a half hours, 7 hours 30 minutes, or 450 minutes.


How many hours in 75 minutes?

450 minutes.


How many hours is 450 minutes?

Seven and a half hours. 7 hours 30 minutes


How many minutes are there in 4 and half-hours?

270One hour is equal to 60 minutes. Therefore, four and a half hours is equal to 4.5 x 60 = 270 minutes.4 1/2 hours is equal to 270 minutes.


How long to drive 450 miles at 100 miles per hour?

4 hours 30 minutes.


How many minutes are in 7 ½ hours?

There are 7.5 * 60 minutes in 7 and 1/2 hours, for a total of 450 minutes.


What is 450 minutes in hours?

7.5 hours


How long will it take to go 1200 miles if you can travel 450 miles in two hours?

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.


How long 450 km away going 70 km per hour?

we know that, speed=distance / time time = 450/90 = 5 hr


What is 450 hours in a day and minutes?

450/24 hours= 18.75 days. To answer the question, it's a day and 25,560 minutes.