Study guides

Q: If you have two coins worth a total of 55 cents and they are not nickels what are they?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

3 nickels and a penny

3 nickels, 2 pennies. Hope this helps!

1 Quarter 2 Nickels 1 Dime

One nickels is worth 5 cents so 19 nickels are worth 95 cents.

A nickel is worth 5 cents, so 3 nickels are worth 3*5 = 15 cents. Add the 3 remaining cents to get a total of 18 cents.

Unless they're uncirculated or proof coins, 5 cents.

Nickels are 5 cents each so if you have 4 nickels and you're trying to find the total you take 5x4=20.

Nickels are worth five cents and dimes are worth ten.

No. Nickels and dimes are both multiples of 5 cents, so the total couldn't be $2.16 (216 cents) because that's not a multiple of 5 cents.If you want the exact total:11 nickels are worth 11 * 5 cents = 55 cents, or $0.5516 dimes are worth 16 * 10 cents = $1.60so the total is $2.15. Close to $2.16 but not spot on.

A nickel is worth 5 cents so one dollar is the same as 20 nickels. $24 would then be 20 * 24 = 480 coins.

A nickel is worth 5 cents so n nickels have a value of 5n cents.

A nickel is worth 5 cents so if you have N nickels their value in cents is 5*N

People also asked