Top Answer

90 pounds

100 pounds = 100%

10 pounds = 10%

100 - 10 = 90

๐

0๐คจ

0๐ฎ

0๐

090 pounds 100 pounds = 100% 10 pounds = 10% 100 - 10 = 90

The discount is 10% of 100, which is 10.

Discount = (40) x (25/100) = (4) x (25/10) = 100/10 = 10

10% off 20 pounds = 90% left = 20*90/100 = 18 pounds.

6% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.16% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.16% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.16% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.1

10% off of 56 = 50.4= 56 -(10%/100%* 56) = 56 - (0.1 * 56) = 56 - 5.6 = 50.4

If you get 10% off that means you pay 90% (100% - 10%) so multiply 14.50 by 0.90 which is 90% as a decimal

10 percent discount off 876 = 788.410% off of 876= 10% discount applied to 876= 876 - (10% * 876)= 876 - (0.10 * 876)= 876 - 87.6= 788.4

Yes. To determine the discount of 10%, move the decimal one space to the left. That will be the 10% discount. So if you're looking at a $100.00 item, the discount would be $10. If you're looking at a $79.85 item, the discount is $7.985 (or roughly $8.00).

Discount #1 = 40% Discount #2 = (100% - 40%) X 30% = 18% Discount #3 = (100% - 40% - 18%) X 10% = 4.2% Total discount off the original price = 40% + 18% + 4.2% = 62.2%

I presume you are asking for the equivalent single percentage discount when first 50% is applied, then 10%, then 10%, then 5% then 5%, ie 95% of 95% of 90% of 90% of 50% of the original price is being paid, so the total discount is 100% - this: 95% of 95% of 90% of 90% of 50% = 95/100 x 95/100 x 90/100 x 90/100 x 50/100 = 3655125/10000000 = 36.55125 % ≈ 36.55 % So the discount is approx 100% - 36.55% = 63.45 %

70% off means 70% discount. Example: 70% off of 10 = 70% discount applied to 10 = 10 - (70% * 10) = 10 - (0.70 * 10) = 10 - 7 = 3

10 percent off of 120 pounds is 12 pounds.

10% discount off of 184.00 = 165.60 = 184 - (10% * 170) = 184 - (0.10 * 170) = 184 - 18.4 = 165.6

10 ÷ 100 × 1005.75 = £100.575 1005.75 − 100.575 = £905.175

10 crore is 100 million, so 100 million pounds.

100 oz (1 lb/16 oz) = 6.25 pounds so, 10 pounds > 100 oz

10% discount applied to £442 = £397.8= £442 - (10% * £442)= £442 - (0.10 * £442)= £442 - 44.2= £397.8

10% of 10 pounds = 10*10/100 =1 pound

10 percent off is 10% discount from the price of something. 10% is 0.10 in decimal.

10% discount = £2.50; 8 pence per pound is just another way of saying 8% so discount is £2. The answer is therefore 50p, which is 2% of £25.

600 * 10/100 = 60 pounds.

A discount is a percentage off the original price. For instance, a ten percent discount off a forty pound jacket would be £4. So 40 - 4 = £36

10% of 78 pounds = 7.8 pounds. So 10% off = 78 - 7.8 = 70.2 pounds.

20% of 135 pounds is (20/100) x 135 = (1/5) x 135 = 27 So 135 pounds minus 20% discount = 135 - 27 = 108 Another way of looking at this is that after a discount of 20% the object really costs only 80% of the original price, hence 135 pounds minus 20% discount = 80% of 135 = (80/100) x 135 = (8/10) x 135 which is equal to (4/5) x 135 = 4 x 27 = 108

Trending Questions

Does pumpkin pie need to be refrigerated?

Asked By Wiki User

How long do you cook a turkey?

Asked By Wiki User

When did Elizabeth Berkley get a gap between her front teeth?

Asked By Wiki User

Asked By Wiki User

Hottest Questions

Previously Viewed

clearWhat 100 pounds of 10 off discount?

Asked By Wiki User

Unanswered Questions

Inter state form of sales tax income tax?

Asked By Wiki User

Who is the actress in the saint agur advert?

Asked By Wiki User

How tall are the members of lady antebellum?

Asked By Wiki User

Copyright ยฉ 2020 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.