16% x 40%:

= 0.16 x 40%

= 6.4% or 0.064

If 10% of t = 40, then t = 400 If s = 16% of 400, then s = 64

50 percent of 80 equals 40.

16 / 0.4 = 40 Therefore, 16 is 40 percent of 40.

80 percent of 40 questions equals 32 questions.

If 40% is 80, 100% equals 200.

16 is what percent of 40: = 16 / 40 = 0.4 Converting decimal to a percentage: 0.4 * 100 = 40%

16 is 40% of 40

16 out of 40 is 40%

40 percent and no other percentage.

multiplication is commutative. interpret % as the fraction 1/100. 16 percent of 40 = 16 x 1/100 x 40 40 percent of 16 = 40 x 1/100 x 16 same numbers in any order and you get the same answer when the only operation is multiplication.

To find 40 percent of a number, multiply the number by 0.4. In this instance, 0.4 x 40 = 16. Therefore, 40 percent of 40 is equal to 16.

40 / (15 percent) = 266.666667

40% + 30% = 70%

4 percent of 40 equals 1.6.

40 is 250% of 16.

40% = 0.4 = 40/100

Its $16 solution: $40*40/100 = $16

16% equals 4/25

16/40 or 2/5 = 40%

16/40 x 100 = 40 percent

40 is 80% of 50.

40 % of 40 is 16 40% off is 40-16=24

It helps to remember that in math problems, the word "of" usually means "times". 40 percent of 16 = 40% times 16 = (0.40 x 16) = 6.4

40 percent of 10 = 4 To check the answer: 20% of 10 = 2

40%. You can figure this out by dividing 16 by 40. This gives you .4. Then, in order to convert this into a percent, multiply by 100. .4 x 100 = 40%.

Convert the percentage to a decimal: 16% = 16 / 100 = 0.16 16% of 40 = 16% * 40 = 0.16 * 40 = 6.4

40% of 95 equals 38.

37 + 40% = 51.8

40% of 105 = 42

.33 times 40 equals 13.2

40% equals 0.4

2/5 or 40/100 is equal to 40%

40% of 350 = 350*40/100 = 140

For the equation 80% of what number equals 40, the unknown number is 50.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

16 to 40 is a 150% increase.

if you mean 75% of 40: 75% equals 3/4 so 3/4 of 40 is 30; or 30/40

40 divided by 16 equals 2 with a remainder of 8.

40 Percent. molecular mass of MgO = 24 + 16 = 40 percentage of oxygen = 100 x 16/40 = 40 .

40 -7x = -16 -7x = -16 -40 -7x = -56 x = 8

Expressed as a percentage, 16/40 x 100 = 40 percent.

40 is 16% of 250 .

20% of 40 = 20% * 40 = 0.2 * 40 = 8

12 / 40 as percentage = (12 * 100) 40 = 30 %

40% of 30 equals 12 dollars

40% = 0.40 or 2/5

40/50 = 0,8 = 80 %

40% of 40 = 40% * 40 = 0.4 * 40 = 16

(16/26) x 100 equals approximately 61.54%

16 over 40 or 16/40 equals 0.4. If this is a word problem, DONT FORGET YOUR VARIABLES!!!