$133 - 20% = $160.40

What is 20 percent of 47 dollars

4 dollars off, leaving 16 dollars.

20% off 148 dollars is $118.40

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

30% off of 20 dollars = 70% of 20 dollars = 20*70/100 = 14 dollars.

20 percent of 150 is 120.00 or 30.00 off.

20% is 5 dollars so you would have 20 dollars

20 percent off of 132 dollars 20% of 132.00 = 26.40 132.00 - 26.40 = 105.60 So the answer is $105.60

It is: 20-12 = 8 dollars

$800 is 20 percent of $4000.

20 dollars are 100 percent. You want 40 percent off, that means you want 60 percent. 20/100 = 0.2 is 1 percent that value times 60 gives the wanted 60 percent. You have to pay only 0.2 times 60 = 12 dollars instead of 20 dollars.

whats 20% off 17.00dollars

20% off of 370 dollars = 80% of 370 dollars = 370*80/100 = 296 dollars

20% off 37 dollars = 80% of 37 dollars = 37*80/100 = 29.60 dollars.

20% off of 156 dollars = 80% of 156 dollars = 156/80/100 = 124.8 dollars

20% off of 5 dollars = 80% of 5 dollars = 5*80/100 = 4 dollars.

20% off of 324 dollars = (100-20)% of 324 dollars ie 80% of 324 dollars = 324*80/100 dollars = 259.20 dollars

80 % off 65 dollars = 20% left of 65 dollars = 65*20/100 = 13 dollars.

20 percent off of 245 dollars = 196 20% off of $245 = 20% discount applied to $245 = $245 - (20% * $245) = $245 - (0.20 * $245) = $245 - 49 = 196

20 percent off 130 dollars =$104 20% off of $130 = 20% discount applied to $130 = $130 - (20% * $130) = $130 - (0.20 * $130) = $130 - $26 = $104

120 x .20= 24 $24 dollars off $120= $96

40% off of 20 dollars = 60% of 20 dollars (100 - 40 = 60) = 20*60/100 = 12 dollars

20% off is equivalent to 1-20% of the original price, which = 80%. So 0.8*22 dollars = 17.6 dollars.

Subtracting 20 percent from 32 dollars gives 32 x (1 - (20/100)) = 32 x 0.8 = 25.6. Therefore, 20 percent off $32 is equal to $25.60.

09.20 dollars is 20 per cent OF 46.00 dollars. 20 per cent OFF of 46.00 dollars is 46.00 - 9.20 = 36.80 dollars.

112 x (1 - (20/100)) = 112 x 0.8 = 89.6. Therefore, 20 percent off 112 dollars is equal to $89.60.

Subtracting 20 percent from 185 dollars gives 185 x (1 - (20/100)) = 185 x 0.8 = 148 dollars.

deduct 36 dollars - to get $144 !

It is: 20% of 497.00 is 99.4 and 497.00-99.4 = 337.60 dollars

40 percent of 50 = $20

Subtracting 20 percent from 179 dollars gives 179 x (1 - (20/100)) = 179 x 0.8 = $143.20 or 143 dollars 20 cents.

20% off of 14.99 dollars = 80% left of 14.99 dollars = 14.99*80/100 = 11.992 dollars which should be rounded to 11.99 dollars.

20 Ã· 100 Ã— 50.00 = 10

$9.60 off, leaving $38.40

20 dollars is 20 percent of 100 dollars.

20% of $6.00 is $1.20, therefore, the dollars left is $4.80.

"20 percent off" means "80 percent still on". 80% of $2,000 = 0.8 x $2,000 = $1,600.00

The math is (109/100)*20 = $21.8

10% = $ 16.60 thus 20% = $ 33.20

$6 X (20/100)% = $1.2

Multiply 211.00 x .20 = 42.20

20% = 5.2 26-5.2 = 20.8

50% of a $20 sweater is 10 dollars.

If you subtract 20% from $119, the remainder is $95.2

(45/100)*20 OR 45*0.20 Which both results in 9 dollars

You would take 6 off to get 14.

$30 off, which makes the item $20.

20% off means 80% "on". : .8 X$88 = $70.40

20% off $16.50 = $16.50 - (0.20 x $16.50) = $13.20

20% off $36925= $36925 - (0.2 x $36925) = $29540