250 divided by 5,000 is 0.05

There are about 250 words per page, so just divide.

These numbers divide into 5,000 evenly: 1, 2, 4, 5, 8, 10, 20, 25, 40, 50, 100, 125, 200, 250, 500, 625, 1000, 1250, 2500, 5000.

140 divided by 5000 = 0.028 or 7/250 140 ÷ 5000 = 0.028 or 140/5000 = 7/250

There are 250 twenties in 5000

5000 nickels is equal to $250

250 x $20 250 x 20 = 5000

5 percent of five thousand pounds = £250 5% of £5000 = 5% * £5000 = 0.05 * £5000 = £250

This just means "divide 250 by 6". Can do?

5 L = 5000 ml 5000/250 = 20 cups

20% is 50

5000 (5 x 1000 = 5000) so 5000 divided by 5 = 1000

5% of 5000 dollars = 5% * 5000 = 0.05 * 5000 = 250 dollars

250 Divide by two. 125,2 Divide by five. 25,5,2 Divide by five. 5,5,5,2 Stop. 2 x 5 x 5 x 5 = 250

Between $250 and $5000

Divide 5000 by 100, then multiply it by 9. 5000 : 100 = 50 50 x 9 = 450 OR 0.09 x 5000 = 450