Top Answer

25% of 70 lbs is 17.5 lbs.

25% = 1/4. 70/4 = 17 1/2.

🙏

0🤨

0😮

0😂

0Loading...

25 percent of 70 = 17.525% of 70= 25% * 70= 0.25 * 70= 17.5

70% of 25 = 70% * 25 = 0.7 * 25 = 17.5

25% of 70 = 70*25/100 = 17.5

70% of 15 pounds = 10.5 pounds

70 percent (.70 or .7) x 45=31.5

To find 70 percent of a number, multiply the number by 0.7. In this instance, 0.7 x 25 = 17.5. Therefore, 70 percent of 25 is equal to 17.5.

70 percent is the greater discount.

It is: 8.4 pounds

% rate = 70/25 * 100% = 280%

70% of 87.5 pounds= 70% * 87.5= 0.7 * 87.5= 61.25 pounds

25 percent of the number 70 means 70 times 25 divided by 100, which means 70 divided by 4, which equals 17.5 .

25% off 25 pounds: = 25 pounds - (0.25 x 25 pounds) = 25 pounds - 6.25 pounds = 18.75 pounds

25% of 12.60 pounds = 3.15 pounds

70/5 = 14

70% of 350 = 245

The total after taking off the percentage is 21 pounds.

70 percent of a number is 210 so the number is 210*100/70 = 300 Then 25% of this number is 300*25/100 = 75

6 pounds is 25% of 24 pounds.

10% of 70 = 10% * 70 = 0.1 * 70 = 7

25%

280%

25% of 20 pounds= 25% * 20= 0.25 * 20= 5 pounds

25% of 32 pounds= 25% * 32= 0.25 * 32= 8 pounds

70 = 10% 35 = 5% 70 + 70 + 35 = 25% = 175

4% of 25 pounds is 1 pound.