answersLogoWhite

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2012-05-04 15:56:49

20-35=15. So 15% increase.

001
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Your Answer

Related Questions


This is an increase of 7 from a base of 20. So the percentage increase is 7 / 20, or 35%.


35 percent of 20= 735% of 20= 35% * 20= 0.35 * 20= 7


Well, 20 percent of 35 is 7. I hope that's what you were asking.


35 is 175% of 20.


35% of 20 = 35% * 20 = 0.35 * 20 = 7


The percent of increase 20 to 39 is: 95%


The amount of increase is 20. The percent increase is 20/100 X 100 = 20%


35 percent = 0.35 or 35/100 or 7/20



20% off of 35 pounds = 100-20 = 80 percent of 35 pounds = 35*80/100 = 28 pounds


7 of out 20 in percent is (7/20)*100 = 35 percent.


35 percent because 20 times 5 is 100. 7 times 5 is 35. 35 is your answer


It is: (35-28)/28 times 100 = 25% increase


20% of 35 = 1/5 * 35 = 7


49 - 35 = 14 ÷ 35 = .40, which is a 40% increase over time.


7 is what percent of 20 = 35%% rate:= 7/20 * 100%= 0.35 * 100%= 35%


Percent Increase = (Final - Initial) / Initial So Percent Increase from 20 to 39 is (39 - 20)/20 19/20, which is 95%


The answer depends on whether the "then 35 percent" applies to 35 percent of what was left or of the original sum.


35 to 47 is a 34.2857% increase.



35 - 20% = 35 x (1 - 20/100) = 35 x 0.8 = 28


Percent or per cent means per 100 so 35 percent as a fraction is 35/100. We can simplify this fraction to 7/20. So 7/20 or 35/100 is equivalent to 35 percent.


To find 35 percent of a number, multiply the number by 0.35. For example, 35 percent of 20 is equal to 0.35 x 20 = 7.


35 increased by 12 percent is: an increase of 4.2 for a total of 39.2


35 percent as a fraction simplified = 35/100 = 7/20



Copyright ยฉ 2021 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.