# How many minutes does it take to travel 50 miles going at a speed of 60 mph?

At a constant speed of 60 mph, you are traveling 1 mile per minute. It will take you 50 minutes to travel 50 miles.

# If you travel at a rate of 65 mph for 3 hours how many miles can you travel?

65mph times 3hours = 195 miles traveled

# If a car travels 40 mph for 2.5 hours It travels how many miles?

It travels 100 miles in 2.5 hours.

# If you travel at a rate of 70 mph for 10 hours how many miles can you travel?

700. See if you can figure out why.

# How many hours is 226 miles at 50 mph?

4 hrs 52 minutes

# How many minutes does it take to travel 40 miles going at a speed of 50 mph?

4/5 of an hour = 12 minutes

# If a car travels at 55 mph how many miles will it travel in 6 hours?

Type your answer here... The car will travel 330 miles in 6 hours.

# A carr travels 40 mph for 2.5 hours how many miles did it travel?

2.5 * 40 = 100 miles

# A carr travels 45 mph for 3 hours how many miles did it travel?

135 miles. (45 x 3 = 135)

Answered

# 50 mph how far can you travel in an hour?

50 miles per hour.

Answered

# How many hours to drive 343 miles at 50 mph?

That depends on your speed and the number of stops you make. However, if you average 50 miles per hour for the entire distance, your total driving time would be about 6 hours …and 52 minutes.

Answered

# How many hours will it take a truck to travel 650 miles at 50 miles an hour?

13 hours x 50 mph = 650 miles